Καινούρια χρονιά…με το δεξί!

Επιτέλους έφυγε το 2020 και υποδεχτήκαμε το 2021 που όλοι τόσο περιμέναμε.

Μια χρονιά, αναμφισβήτητα, με πολλά σκαμπανεβάσματα, μουρμούρα, αλλαγές, εγκλεισμό. Μια χρονιά διαφορετική και πρωτόγνωρη για όλους μας! Μέσα σ’ αυτό το περίεργο 2020, που όλοι μας θέλαμε και περιμέναμε πως και πως να αφήσουμε πίσω, ας μη ξεχάσουμε και τα λίγα καλά που έφερε σε κάθε έναν από εμάς! Ας ζυγίσουμε λίγο τα υπέρ και τα κατά και έτσι θα καταφέρουμε να υποδεχτούμε την νέα χρονιά…όπως της αξίζει.

Και γιατί αυτό; Γιατί, όταν ζυγίζεις πράγματα, πράξεις και καταστάσεις μπορείς να ισορροπείς τη ζυγαριά της ζωής και να αποφεύγεις παρόμοια λάθη και «παγίδες». Είναι εποχή αλλαγών, ας μπούμε και εμείς στη ροή της. Η καινούρια χρονιά ας φέρει αισιοδοξία, αγάπη,  θετική σκέψη.

Ξεκίνα τη πρώτη μέρα του 2021 με μια ευχή… με εκείνη την ευχή που θα σε γεμίσει ελπίδα και όνειρα για τη χρονιά που έρχεται. Γιατί μια ευχή πάντα βοηθάει! Κάνε, λοιπόν, κι εσύ τη δική σου, σκέψου όμορφα πράγματα από το πρώτο λεπτό του νέου έτους.
Νέα χρονιά… νέες ευκαιρίες, νέες εμπειρίες, νέες αλλαγές, νέοι άνθρωποι! Φρόντισε, όσο γίνεται, να είναι γεμάτες χαρά και όμορφες σκέψεις!
Μπες στο 2021… με το δεξί! 
Καλή Χρονιά!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© 2020, LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue