Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2021%252F12%252Fkalytera ginetai

«Καλύτερα Γινεται 2022» | Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θέλει φέτος να μας ταξιδέψει σε μια άλλη προοπτική του κόσμου!

Η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου ένα είναι σίγουρο ότι έχει αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Όμορφη, πετυχημένη και πολύ μπροστά στο coaching, με ένα τεράστιο χαμόγελο και θετική ενέργεια έρχεται και προσεγγίζει την αυτοβελτιώση με έναν διαφορετικό τρόπο.

Τα media την ονομάζουν “γκουρού της ευτυχίας”. Έχει πτυχία Γαλλικής Φιλολογίας από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, MBA από το European School of Management και διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές από το Πάντειο.

Το δωρεάν σεμινάριο της “Καλύτερα Γίνεται” το οποία έχει “εισπράξει” πολλά θετικά σχόλια, την έχει οδηγήσει τα τελευταία χρόνια να γράψει μια σειρά από ημερολόγια με τον ίδιο τίτλο.

Φέτος το “Καλύτερα Γίνεται 2022” από τις εκδόσεις Πεδίο αφορά τους τρόπους πως κάποιος μπορεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό του.

Εμείς το πήραμε στα χέρια μας γιατί θέλουμε και μας ταιριάζει ο τίτλος “Καλύτερα Γίνεται 2022” και όπως γράφει η ίδια:

Φέτος θέλω να σας ταξιδέψω, να σας ξεκουράσω, να σας δώσω µια άλλη προοπτική του κόσµου, της ζωής σας, των ευκαιριών και των προβληµάτων. Θέλω να δούµε τον κόσµο από ψηλά όπως τόσο όµορφα τον τραγουδάει ο θρυλικός Κώστας Χατζής σε ένα από τα αγαπηµένα µου τραγούδια, το «Απ’ το αεροπλάνο», σε στίχους της Σώτιας Τσώτου. Από µικρή λάτρευα αυτό το τραγούδι. Όχι µόνο επειδή ήταν από τα αγαπηµένα του πατέρα µου. Μου άρεσαν η µελωδία, η ελευθερία που µου χάριζαν τα λόγια του, η δυνατότητα που µου έδινε να σκεφτώ κάτι διαφορετικό, να νιώσω κάτι διαφορετικό, να βρω εναλλακτικές και να αντιµετωπίσω µε διαφορετικό τρόπο κάθε δυσκολία ή στενοχώρια… Αρκεί να την «κοιτάξω από ψηλά», µέσα «Απ’ το αεροπλάνο» της σκέψης µου. Και το έκανα κάθε φορά, σε κάθε απογοήτευση, αποτυχία ή αναποδιά, σε κάθε λάθος ή αδικία. Και έµαθα έτσι να βρίσκω την άκρη. Το έκανα όµως και για τις χαρές, τις λαχταριστές µου στιγµές (αυτές που κάθε άνθρωπος λαχταράει να ξαναζήσει), τις φιλίες, τους έρωτες, τις επιτυχίες. Κι έτσι τις διόγκωνα και τις έκανα να διαρκούν, να µε γεµίζουν και να µου δίνουν ενέργεια, διαύγεια και την απίστευτη ικανοποίηση ότι δηµιούργησα µια ζωή που λατρεύω. Το φετινό ηµερολόγιο Καλύτερα Γίνεται είναι αφιερωµένο σε µια νέα διευρυµένη προοπτική για όλους µας, σε µια βελτιωµένη ελαστικότερη εκδοχή του κόσµου, όπου το φάσµα του φυσιολογικού είναι ευρύ και µας χωράει όλους. Κάθε µήνας είναι ένα πνευµατικό ταξίδι µε αεροπλάνο, µια πρόκληση να δείτε τη ζωή από ψηλά και να κρατήσετε ό,τι είναι όµορφο. ∆εν έχει σηµασία αν είναι καλοκαίρι, Χριστούγεννα ή Πάσχα, αν ξεκινάµε τώρα, αν βρισκόµαστε στο ηµίχρονο ή στο τέλος, αν κατανοούµε τον κόσµο µε διαφορετικό τρόπο ή ρυθµό. Η ζωή µας είναι ζωή µας, και επιθυµία µου είναι όλοι να την περνάµε µε απόλαυση, χαρά, ευτυχία και παραγωγικότητα. Επιθυµία µου είναι επίσης εσείς, ο αναγνώστης/χρήστης αυτού του ηµερολογίου, να νιώσετε πόσο σηµαντικός/-ή και ικανός/-ή είστε.

Το ημερολόγια μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

259825434 581906446374546 5821666473003291242 n

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED