Καλλι-μέρα καλό, μήνα (αν και καθυστερημένα) και ΚΑΛΛΙ ΧΡΟΝΙΑ… (τάπαμε τα συμφωνήσαμε ε;)

Καλλι-μέρα καλό, μήνα (αν και καθυστερημένα) και ΚΑΛΛΙ ΧΡΟΝΙΑ… (τάπαμε τα συμφωνήσαμε ε;)

Ο Σεπτέμβρης είναι για μένα η αρχή της χρονιάς.. Φέτος δεν θα πω ότι είναι σαν κάθε χρόνο. Είχα χρόνια να ξεκινάω μια χρονιά με τέτοια αμφιθυμία.
Ναι αμφιθυμία… Αυτή η λέξη χαρακτήρισε το καλοκαίρι μου και την αρχή της νέα χρονιάς μου. Αμφιθυμία και αναμονή.

Λίγο η πολιτική κατάσταση, λίγο το θέμα των προσφύγων – όσο και να κλείνεις την τηλεόραση δεν μπορείς να βάζεις το κεφάλι σου στην άμμο, λίγο η παρατεταμένη παραμονή στην αβεβαιότητα που σε κρατάει σε μια κατάσταση στρες, λίγο το ένα και λίγο το άλλο .. κάνει το τέλος και την αρχή να μπερδεύονται.

Έτσι λοιπόν αυτή τη χρονιά ΣΤΕΚΟΜΑΙ και ατενίζω την ομίχλη μπροστά μου μαζεύοντας τις δυνάμεις μου και ελπίζοντας ότι οι δράκοι που κρύβονται μέσα στο θολό τοπίο δεν θα είναι ανίκητοι.
Καλή χρονιά να φτιάξουμε ..

 

Κάλλι Λάσκαρη Life and relationship coach

* Επικοινωνήστε με την Κάλλι στο 6947265030 ή βρείτε τη στο facebook ως Kalli Laskari ή στην σελίδα της New Path

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue