Καλοκαίρι αργείς; Έλα γιατί σε πεθύμησα!

Σήμερα άρχισα να ξεθάβω περσινές καλοκαιρινές φωτογραφίες, ναι ξέρω είμαι τρελή που το σκέφτομαι από τώρα, αλλά έχουμε Μάρτιο, τον επόμενο μήνα έχουμε Πάσχα και μετά μπάινουμε στην τελική ευθεία για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
 
 
Μου λείψαν οι διακοπές έστω και στην Αθήνα, οι βόλτες και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν αρρωσταίνουμε το καλοκαίρι. Ναι είναι σημαντικό μιας και αυτός ο χειμώνας μας έχει τρελάνει με τις ιώσεις.
 
Το μόνο που δεν μου αρέσει στο καλοκαίρι είναι η αφόρητη ζέστη -ναι είμαι και πολύ ιδιότροπη-, αλλά λατρεύω πολύ την θάλασσα,τα μπάνια και τις βόλτες στην παραλία.
 
Αναρτήστε μου και εσείς μια φωτογραφία σας από το Καλοκαίρι και ετοιμαστείτε για ένα Super Summer 2015!!!
 
Γράφει η Τίνα Μιχαηλίδου
Την Τίνα μπορείτε να την βρείτε στο προσωπικό της blog it’s my Life 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue