Σε Αυτές Τις Διακοπές Θα Φοράμε Τα Πιο «Φρέσκα» Καλοκαιρινά Κοσμήματα

Eίναι όμορφη, έξυπνη, έχει υπέροχο χαμόγελο και είναι δημιουργική. Έχει γεννηθεί στην Γερμανία αλλά στα 22 της γύρισε στην Ελλάδα. Έχει μία υπέροχη οικογένεια που την ακολουθεί και ημεγάλη της αγάπη είναι το fashion styling.

Mιλάμε για την δική μας και πολύ αγαπημένη Δώρα Αναγνώστου. Την συναντάμε τον τελευταίο χρόνο σε πολλά event, καθώς η μεγάλη της αγάπη είναι η μόδα και αυτό πραγματικά δεν κρύβεται.

Η Δώρα είναι ακούραστη, αφού δεν της αρέσει να κάθεται ούτε λεπτό. Τηw αρέσει να δημιουργεί και να προσφέρει. Αυτό που την έχει κερδίσει το τελευταίο διάστημα είναι τα υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα και οι τσάντες από κουρελού. Καθώς δημιουργούσε, η κόρη της η οποία είναι και αυτή μία κούκλα την παρότρυνε να δημιουργήσει μία σελίδα δική της και έτσι άνοιξε το N Jewelry. Kάθε δημιουργία, μία χαρά, όπως μας εξομολογείται. 

Κάθε γυναίκα που γνωρίζει, την παροτρύνει να προσέχει τον εαυτό της, γιατί είναι μία και μοναδική και αξίζει τα ομορφότερα. 

Η αγαπημένη μας φίλη σας εύχεται καλό καλοκαίρι να περάσετε τέλεια και απολαύστε κάποια από τα “φρέσκα” καλοκαιρινά της κοσμήματα!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue