Καλώς να ορίσεις λοιπόν Οκτώβρη μου! Από την Αιμίλια Αντωνίου

Έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον μήνα Οκτώβρη ! 

Γράφει η Αιμίλια Αντωνίου

 

11214159 10152691039640870 5925847868897939491 n

Ηταν από έκτοτε ο μήνας που φέρνει τις μεγάλες ανατροπές στη ζωή μου!

Όλες οι σημαντικές στιγμές για κάποιο περιέργο λόγο, στα σαραντακάτι χρόνια που μετρώ, (αν και το μυαλό έχει κολλήσει στο 32 έχουν συμβεί έναν Οκτώβριο !

Δεν θα τις χωρίσω σε καλές ή σε κακές. Γιατί όλες αυτές οι ανατροπές έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμορφωση του χαρακτήρα μου, στην δύναμη που απέκτησα ψυχικά, στις αντοχές μου και στον τρόπο που αγαπώ τους ανθρώπους γύρω μου! Τις κακές αλλαγές επιλέγω να τις εκλάβω ως ευλογίες που μπορεί τη δεδομένη στιγμή να με ταλαιπώρησαν, αλλά στην πορεία και σε βάθος χρόνου, με δίδαξαν πολύτιμα μαθήματα.

Δεν περιμένω τίποτε διαφορετικό απο τον φετινό Οκτώβρη! Μου φέρνει αλλαγές, ανατροπές και προκλήσεις . Μου φέρνει ανθρώπους που αγαπώ κοντά μου και μου ανοίγει τις πόρτες του διάπλατα φωνάζοντας “Ηρθε η ώρα!”

Καλώς να ορίσεις λοιπόν Οκτώβρη μου!!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue