Καλύτερη Η Ζωή Για Τη Meghan Μακριά Από Το Παλάτι | Αυτό Είναι Το Νέο Της Συμβόλαιο

Μπορεί να κατάφερε να έφερε τα πάνω κάτω στο παλάτι, εκείνη και ο σύζυγός της, αλλά δεν σταματά με τίποτα την ζωή που έκανε παλιότερα. Η Meghan είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στην παλιά της ζωή και μάλιστα γρήγορα, αφού πολλά συμβόλαια φαίνεται πως έφθασαν στην οικεία της στον Καναδά, μετά και την επίσημη απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Μέχρι στιγμής, η Meghan έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα συμβόλαιο με μία μεγάλη εταιρεία παραγωγής στον Καναδά, το οποίο θα της χαρίσει την παλιά αίγλη που γνώρισε στο “Suits” και στην Disney, η οποία ζήτησε την φωνή της σε τρεις διαφορετικές κινηματογραφικές επιτυχίες που ετοιμάζει.

Τα καλά νέα δεν σταμάτησαν εδώ για την τέως Δούκισσα του Κέμπριτζ, μιας και ένα ακόμη συμβόλαιο έρχεται να προστεθεί στην λίστα της, σαν άλλοι μνηστήρες της πιστής Πηνελόπης του Οδυσσέα. 

Συγκεκριμένα, η Sun αποκάλυψε πως η Meghan Markle, είναι σε διαπραγματεύσεις για να συνεργαστεί με τον Οίκο Μόδας Givenchy. “Η Δούκισσα του Sussex έχει ήδη ξεκινήσει επαφές μ’ έναν μεγάλο οίκο μόδας, που είναι γαλλικός. Πρόκειται για τον οίκο Givenchy! Η Mέγκαν είναι πολύ δεμένη με τη βιομηχανία της μόδας και υπάρχουν πολλοί μεγάλοι οίκοι που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της. Τώρα είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με την Givenchy.”, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Και η επιλογή του διάσημου Οίκου Μόδας, δεν είναι τυχαία, μιας και η Meghan, όσο ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας, φόρεσε ουκ ολίγες φορές, δημιουργία του γνωστού οίκου.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue