Κάναμε έρευνα και σας βρήκαμε τα πιο ωραία δερμάτινα της Αθήνας!

Μετά από έρευνα αγοράς και ατελείωτες ώρες στα μαγαζιά κατέληξα ότι αυτό που ολοκληρώνει το look και χρειαζόμαστε για να δείξουμε όμορφες και λαμπερες είναι ένα ωραίο δερμάτινο η μία καλή γούνα. Κοίταξα την γκαρνταρόμπα μου και συνηδητοποιησα ότι μου χρειάζεται ένα καινούργιο μοντερνο δερμάτινο για όλες τις ώρες διαχρονικο , ή μία γούνα για να κερδισω τα βλέμματα όταν βγαίνω έξω !! Σας είχα ενημερώσει στο παρελθόν για τις υπέροχες δημιουργίες της εταιρίας Αngedino που η έδρα της είναι στη Λάρισα.

Με μεγάλη μου χαρά με ενημέρωσαν ότι άνοιξε επιτέλους κατάστημα στην Αθήνα στην οδό Βουκουρεστιου 27 στο Κολωνάκι. Η Εξειδίκευση στο δέρμα, της εταιρίας Angedino η εγγύηση στην ποιότητα την κάνουν πρώτη στο χώρο της μόδας. Το βασικότερο ομως ” ατου ” της αυτο που κυριως ενδιαφερει τον καταναλωτη ειναι η ποιότητα και οι ανταγωνιστές τιμές!

Κάντε και εσεις μια βόλτα στο καινούργιο κατάστημα της εταιρίας Angedino στην καρδιά της Αθήνας.
Σας περιμένουν πολλές πολλές εκπλήξεις!!!

Τηλ . Επικοινωνίας:

210 3388878 Αθηνα

2410252030 Λάρισα

2352021711 Πλαταμωνας

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue