Κάνε τα χείλη σου να δείχνουν juicy με το πιο αγνό υλικό!

Plump up my lips με το πιο αγνό υλικό…την κανέλα!

Την κανέλα δεν τη βάζω μόνο στα γλυκά! Οι ιδιότητες της ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή των χειλιών προκαλώντας έναν ήπιο ερεθισμό, κάτι σαν ελαφρύ οίδημα, με αποτέλεσμα τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα και πιο σφριγηλά.

Πως αξιοποιώ την κανέλα υπέρ τους;

Αναμειγνύω 1 κουτάλι της σούπας αγνό παρθένο ελαιόλαδο (ή έλαιο καρύδας ή αμυγδαλέλαιο) με ένα κουταλάκι του γλυκού τριμμένη κανέλα (ή δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας) και κάνω ένα απαλό σκραμπ/μασάζ με κυκλικές κινήσεις στα χείλη με μια μαλακή οδοντόβουρτσα. Αφήνω για 30 δευτερόλεπτα. Ξεπλένω και αποφεύγω, φυσικά, να καταπιώ το προϊόν. Αμέσως μετά απλώνω ένα lip balm για έξτρα ενυδάτωση. Τα χείλη μου δείχνουν αμέσως πιο γεμάτα και πιο υγιή. Επαναλαμβάνω όσο συχνά χρειάζεται, καθώς το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο!

Δεν κάνω αυτήν τη θεραπεία αν τα χείλη μου είναι αφυδατωμένα και σκασμένα!

 

«Βάλε τη Face Yoga στη ζωή σου και δες το πρόσωπό σου να αλλάζει»

Ακολούθησέ με στα social facebookinstagram | www.faceyoga.gr και έλα, να ξανασυστηθείς με το πρόσωπό σου . Να ξανανιώσεις φρέσκια  και δροσερή και μαζί να απογειώσεις την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου. Δεν είναι θέμα ματαιοδοξίας. Είναι θέμα ποιότητας ζωής. Είναι θέμα Face Yoga.

Αλεξάνδρα Βεκιάρη, Face Yoga Specialist

Eίμαι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχω παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία, που υπηρέτησα για πολλά χρόνια με συνέπεια, έχω κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχω αφοσιωθεί στην διάδοσή της στην Ελλάδα.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue