Κάντε το μπάνιο σας γεμάτο πολυτέλεια!

Αν τυχαίνει να μένουμε σε σουίτα ρετιρέ σε ένα ξενοδοχείο στο  Βέγκας σήμερα  θα ήταν βέβαια υπέροχα και όλοι θα το θέλαμε. Αλλά τελικά μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές προδιαγραφές για να κάνουμε το σκηνικό τέλειο!
 
Γράφει η Τίνα Μιχαηλίδου
 
Πάμε να δούμε λοιπόν ποιο είναι το ιδανικό μπάνιο:
 
1) Ελέγξτε το νερό. “Ιδανική θερμοκρασία του νερού για ένα ζεστό μπάνιο είναι 92 βαθμούς Κελσίου. Να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσετε τον καρπό σας, όχι το χέρι σας για να ελέγξετε το νερό.”
 
2) Φτιάξτε το σκηνικό. «Το φως από μερικά κεριά που θα τοποθετήσουμε  γύρω από το δωμάτιο και στην άκρη της μπανιέρας. Η απεικόνιση είναι επίσης ένα μεγάλο εργαλείο για την ενίσχυση χαλάρωση στο μπάνιο. Με απαλή μουσική, και ωραίο σκηνικό μπορείτε να μεταφερθείτε σε ένα δικό σας μοναδικό μέρος  σε συνδυασμό με ροδοπέταλα και αρωματικά κεριά».
 
3) Προσθέστε ένα έλαιο. «Floral μυρωδιές όπως λεβάντα, γιασεμί, ίριδα και τριαντάφυλλο μπορεί να βοηθήσει να σας διευκολύνει σε μια χαλαρωτική κατάσταση πιο γρήγορα. Προσθέστε έλαια στην μπανιέρα εάν δεν είστε αλλεργική»
 
4) Μείνετε ενυδατωμένοι: “Πριν μπείτε στο μπάνιο, πάρτε ένα μπολ με παγωμένο νερό και μια πετσέτα δίπλα σας και να το χρησιμοποιήσετε ως μια κρύα κομπρέσα στο μέτωπό σας ή τον αυχένα σας για να σας. “
 
5) Μην καταστρέψετε το μπάνιο με μια κακή ρόμπα. ” Πάρετε μια βελούδινη ρόμπα terrycloth ή αφράτες πετσέτες.”
 
Επιμέλεια Τάνια Νικολοπούλου
 
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue