Κάντο όπως η Μπέκαμ.

Βλέποντας την τρίχρονη μικρούλα Harper Beckham,το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, είναι ότι το μήλο, έπεσε ακριβώς κάτω από τη μηλιά.
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον γοητευτικό David μαζί μα τα τρία μικρότερα παιδιά του, στο αεροδρόμιο της Νεας Υόρκης. Η οικογένεια ταξίδεψε  για να παρακολουθήσει από κοντά την επίδειξη μόδας ρούχων της μαμάς Victoria. Η χαριτωμένη μικρούλα έκλεψε τις εντυπώσεις με το κομψό της ντύσιμο αλλά και τα νάζια της.
Ο περήφανος πατέρας κρατούσε τη μικρή από το χεράκι και καμάρωνε για τη μοναχοκόρη του. Η Harper συνδύασε άψογα ένα μάλλινο μπλέ παλτό με skinny jeans  με καφέ δερμάτινες μπότες και ένα πλατύγυρο καφέ καπέλο,ενδυματολογική επιλογή της σχεδιάστριας μητέρας της. Μαζί τους ήταν ο μεσαίος γιος της οικογένειας , Romeo 11 ετών και ο μικρότερος Cruz 9 ετών. Τα βλέμματα όμως τράβηξε η τρίχρονη «σταρ» με την άνεση  στα φλας των φωτογράφων που έδειχνε να μην την ενοχλούν καθόλου.
 
Επιμέλεια: Μαρία καραγιώργου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue