Καν’το Όπως Η Gwyneth Paltrow | 4 Μυστικά Για Αψεγάδιαστη Επιδερμίδα Από Την Διάσημη Star

Αν και είναι πλέον 47 ετών, μοιάζει να μην την έχει αγγίξει καθόλου ο χρόνος. Η διάσημη star, φροντίζει απίστευτα πολύ το πρόσωπο και το σώμα της, προσέχει τη διατροφή της και δεν σταματά να ανακαλύπτει και να δοκιμάζει νέες θεραπείες ομορφιάς και beauty tips.

Η ίδια έχει δημιουργήσει το προσωπικό της blog, στο οποίο μοιράζεται συχνά τις beauty ιδέες της και εμείς βρήκαμε για εσένα 4 tips που έχει αγαπήσει η ίδια και έχουν καταφέρει να κάνουν την επιδερμίδα της πραγματικά αψεγάδιαστη:

Η Gwyneth, προσθέτει άλατα πολλές φορές στο νερό της. 

Πιο συγκεκριμένα, για να βεβαιωθεί πως θα ενυδατωθεί όσο χρειάζεται μέσα στην ημέρα, προσθέτει στο νερό της, ροζ αλάτι από τα Ιμαλάια και εξηγεί πως μπορεί η γεύση του νερού να μην είναι ωραία, αλλά μεγιστοποιείται η ενυδάτωση του οργανισμού της.

Κάθε βράδυ χρησιμοποιεί ένα serum με έλαια.

Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα όπως εκείνη, τότε σου έχει ήδη τη λύση. Η διάσημη star, κάθε βράδυ χρησιμοποιεί πάντα ένα ελαιώδες serum πριν κοιμηθεί, για να αποφύγει την ξηρότητα της επιδερμίδας της.

Τα πολύωρα ταξίδια είναι μία ευκαιρία για beaute.

Η ξανθιά και πανέμορφη Gwyneth, αν χρειαστεί να κάνει κάποιο πολύωρο ταξίδι και ειδικά σε μια πολύωρη πτήση, εκμεταλλεύεται τον… χρόνο για να εφαρμόσει στο πρόσωπό της κάποια μάσκα ομορφιάς που είναι ειδική για να παραμένει πάνω στο δέρμα πολλές ώρες.

Η βιταμίνη C είναι ο νέος σου σύμμαχος.

Η βιταμίνη C για την Gwyneth είναι ένα φυσικό καλλυντικό. γιατί της χαρίζει λάμψη. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι η δική της εταιρεία καλλυντικών έχει πολλά προϊόντα ομορφιάς με αυτή τη βιταμίνη.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue