Καρκίνος του εντέρου: 4 τροφές που πρέπει να αποφεύγουμε….


16 Οκτ 2017

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Δυστυχώς είναι καρκινογόνα

Το ξέρω, όλοι τα λατρεύουμε και εγώ προσωπικά θα μπορούσα να τρώω υπέρογκες ποσότητες ημερησίως. Δυστυχώς τα έχω κόψει εντελώς από την διατροφή μου, από τότε που διάβασα ότι το επεξεργασμένο κρέας (κάθε είδους) είναι μεγάλη αιτία να προκληθεί καρκίνος. Και μιλάω βεβαίως για τα αλλαντικά.

Ο καρκίνος του εντέρου είναι από τις πιο συχνές μορφές καρκίνου, με την πλειοψηφία αυτών που διαγιγνώσκονται με τη νόσο να είναι άνω των 60. Τα κοινά συμπτώματα περιλαμβάνουν αίμα στα κόπρανα, αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου και επίμονο πόνο στην κοιλιά. Εκτός από την ηλικία, το υπερβολικό βάρος και το κάπνισμα, η κακή διατροφή αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα κινδύνου για τον καρκίνο του εντέρου.

Καρκίνος του εντέρου: Ορίστε ποιες είναι χοντρικά οι 4 τροφές που πρέπει να αποφεύγουμε….

Δυστυχώς είναι καρκινογόνα, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ, ΛΕΥΚΟ ΨΩΜΙ, ALANTIKA, CANCER, KARKINOS, nikosonline.gr

Αλλαντικά: Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Διεθνούς Κέντρου Έρευνας για τον Καρκίνο που βασίζονται σε περισσότερες από 800 μελέτες, η κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος προκαλεί καρκίνο του εντέρου. Τέλος. Αυτά που λένε για να αποενοχοποιήσου τα αλλαντικά είναι μπούρδες. Ο κίνδυνος της πρόκλησης καρκίνου αυξάνεται ανάλογα με την ποσότητα. Οι ειδικοί συστήνουν να αποφεύγετε τροφές όπως το μπέικον, το ζαμπόν, τα λουκάνικα, το σαλάμι και γενικά ότι είναι κατεργασμένο (καπνιστό ή βραστό). 

Η συνέχεια στο  nikosonline.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue