Κατάθεση ψυχής από τη LobbyMusic και ταλαντούχους ανθρώπους που υπογράφουν 12 Λαϊκά Ζεϊμπέκικα

ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΑΪΚΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ, ΓΝΩΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ LOBBYMUSIC.

ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ,ΛΟΙΠΟΝ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ.ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΑΚΑ,ΔΩΔΕΚΑ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ,ΔΩΔΕΚΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ.

ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ-ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΠΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ, ΤΑΚΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.

12

ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ  ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ CD ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

1)ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ

2)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ

3)ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

4)ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

5)ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ

6)ΜΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

7)ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

8)ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ

9)ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

10)ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue