Πως Η Kate Middleton «Τίμησε» Την Πριγκίπισσα Diana Στην Βάπτιση Του Archie

Το Σάββατο, ο κόσμος πήρε μια άλλη βασιλική γεύση του Δούκα και της Δούκισας, αφού η ημέρα ήταν αφιερωμένη στα βαφτίσια του baby Sussex Archie. Η μέρα απαρτιζόταν από όλα τα κοντινά μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του Δούκα και της Δούκισας του Cambridge. Στην επίσημη οικογενειακή φωτογραφία που κυκλοφόρησε λίγο μετά τη μεγάλη μέρα, η Kate έκανε κάτι πολύ όμορφο για να τιμήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Επέλεξε να φορέσει τα σκουλαρίκια Collingwood Pearl της Diana, τα οποία η Πριγκίπισσα φορούσε στην βάφτιση του Harry το1984. Η χειρονομία της Kate δεν ήταν μόνο στοχαστική, αλλά τα σκουλαρίκια ήταν το τέλειο συμπλήρωμα στο σύνολο που είχε επιλέξει να φορέσει εκείνη την ημέρα. Η μητέρα των «τριών» έδειχνε τόσο κομψή ντυμένη με ένα ροζ φόρεμα της Stella McCartney, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια και ένα ταιριαστό πολύ σικάτο κατά το έθιμο καπέλο της Juliette Botterill.

Την βάπτιση του Archie παρακολούθησε και ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλλης, η Ντόρια Ράγκλαντ και οι δύο αδερφές της Νταϊάνα, η Lady Sarah McCorquodale και η Lady Jane Fellowes, οι οποίες ήταν μεταξύ της Doria και του Prince William στην οικογενειακή φωτογραφία. Στην συνέχεια ακολούθησε η βασιλική παράδοση, με τον Archie ντυμένο με το ίδιο αντίγραφο Honiton που είχαν φορέσει και τα ξαδέρφια του. Στο συγκεκριμένο φόρεμα δημιουργήθηκε ένα αντίγραφο για να αντικαταστήσει το αρχικό που είχε φορέσει στο βάπτισμά της η κόρη της βασίλισσα Βικτόρια το 1841. Έχοντας το φορέσει 62 βασιλικά μωρά για 163 χρόνια, το αρχικό ρούχο θεωρήθηκε πολύ εύθραυστο για χρήση και έτσι το 2004, η βασίλισσα ανέθεσε να φτιαχτεί ένα αντίγραφο, το οποίο χρησιμοποιείται από την βασιλική οικογένεια από τότε.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue