Η Kate Middleton γίνεται έμπνευση για τις πιο trendy μάσκες προσώπου!

Αυτές τις φλοράλ μάσκες προσώπου πιστεύουμε πως η Kate Middleton θα τις λατρέψει.

Η Δούκισα Kate, όπως όλες έχετε καταλάβει λατρεύει τα φλοράλ. Εμείς σας βρήκαμε τις πιο ωραίες βασιλικές μάσκες που έχουν έμπνευση από το στυλ της Kate. 

Όταν ο Prabal Gurung, σχεδιαστής εγκεκριμένος από την Kate Middleton, συμμετείχε στην πρόκληση διασημοτήτων #wearadamnmask, δημοσίευσε μια φωτογραφία του που φοράει μια όμορφη φλοράλ μάσκα προσώπου με το δικό του σχέδιο. 

Είμαστε σίγουρες ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της στα φλοράλ print από σχεδιαστές όπως ο Gurung, Erdem, Alice Temperley και πολλά άλλοι, αυτό θα της δώσει έμπνευση για να καλύψει το πανέμορφο πρόσωπο της με κάτι λουλουδάτο.  

Και δεν μπορούμε παρά να πιστεύουμε ότι η Κέιτ θα αντιστεκόταν σε μία μάσκα από μία σειρά από πανέμορφρες λουλουδάτες εκτυπώσεις, ανεξάρτητα εάν ήταν από γνωστούς σχεδιαστές ή όχι.  

Προς τιμήν του καλοκαιριού και τις λατρευτές εκτυπώσεις λουλουδιών της δούκισας Kate, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε εμφάνιση αλλά Kate Middleton όταν πρόκειται για την επιλογή μάσκας προσώπου. Επομένως, αν έχετε αγαπήσει ποτέ ένα από τα φλοράλ φορέματα της Kate, ρίξτε μια πολύ προσεκτική ματιά παρακάτω και διαλέξτε την αγαπημένη σας. 

Midnight Garden floral face mask, Red Bubble

Women’s Silver Ions face mask, various floral prints available, Etsy

Mustard yellow floral face mask, Etsy

White wildflowers floral mask, Etsy

Poppy print face mask, Redbubble

Red, white and blue floral face mask, Zazzle

Grey blossoms floral mask, Zazzle

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue