Το Αμερικάνικο Οδοιπορικό Της Kate Spade New York Συνεχίζεται

Το αμερικάνικο οδοιπορικό της kate spade new york συνεχίζεται, καθώς η εταιρία γιορτάζει φέτος τα 25 της χρόνια, με την φθινοπωρινή συλλογή της να αντλεί έμπνευση από τα άγρια λιβάδια της Αμερικής και την σπιρτόζικη αίσθηση του Nashville, Tennessee.Βαθυγάλανες, λουλακί αποχρώσεις χαρακτηρίζουν όλη τη συλλογή, που διανθίζεται από όμορφα ξεθωριασμένα ροζ, σκουριασμένα κόκκινα και καφέ.

karina/s

Mεγάλη φόρμα «μάτι της γάτας», διακοσμημένη με μεταλλικό στοιχείο στους βραχίονες και φακούς σε χρωματική αντίθεση. Tο χαρακτηριστικό μεταλλικό λογότυπο kate spade στολίζει τον αριστερό βραχίονα. Διατίθεται σε μπλε/ασημί καθρεπτέ ντεγκραντέ φακοί, μαύρο/γκρι ντεγκραντέ φακοί, ταρταρούγα/πράσινοι φακοί και κόκκινο/μπλε φακοί.

johnetta/S

Μικρή φόρμα «μάτι της γάτας» από ασετάτ, με χαριτωμένα πουά στο μπροστινό μέρος ή το εξωτερικό ή το εσωτερικό των βραχιόνων. Η άρθρωση του αριστερού βραχίονα φέρει το χαρακτηριστικό μεταλλικό σύμβολο – σπαθί. Διατίθεται σε μαύρο πουά/γκρι ντεγκραντέ φακοί, ταρταρούγα/καφέ ντεγκραντέ φακοί, μαύρο/γκρι ντεγκραντέ φακοί, μπορντό πουά/γκρι ντεγκραντέ φακοί.

alaysha

Γυαλιά οράσεως σε ήπια φόρμα «μάτι της γάτας», με θηλυκό μοτίβο πουά στο μπροστινό μέρος ή το εξωτερικό ή το εσωτερικό των βραχιόνων. Το χαρακτηριστικό μεταλλικό σύμβολο-σπαθί κοσμεί και τους δύο βραχίονες. Διατίθεται σε μπεζ ταρταρούγα, καφέ ταρταρούγα, μαύρο και μπλε.

adali

Γυαλιά οράσεως σε ορθογώνια φόρμα «μάτι της γάτας» που υπογραμμίζονται από ασετάτ στοιχεία σε χρωματική αντίθεση με το μεταλλικό μπροστινό μέρος. Οι βραχίονες από ασετάτ φέρουν το χαρακτηριστικό μεταλλικό-σύμβολο σπαθί στην αριστερή πλευρά, ενώ το μοντέλο διαθέτει προσαρμοζόμενα στηρίγματα μύτης και αρθρώσεις με ενσωματωμένο ελατήριο για απόλυτη άνεση και εφαρμογή. Διατίθεται σε μπορντό, ταρταρούγα, μαύρο και μπλε.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue