Κατερίνα Γιατζόγλου: Η Χαρά Είναι Το Ζητούμενο Όσο Ποτέ Άλλοτε

Την Κατερίνα Γιατζόγλου, την πέτυχα διαδικτυακά κάπου ανάμεσα κάνοντας τη γυμναστική της στο σπίτι της…και ανακαλύπτοντας το βουνό που είναι δίπλα της 🙂

Πάντα με το χαμόγελο, δεν αρνήθηκε να “μοιραστεί” το πρωινό της καφέ μαζί μου!

-Μου έλεγες πριν αρχίσουμε την συνέντευξη, ότι εν μέσω καραντίνας και κορωνοϊού ένα πιο παλιό σου βιβλίο “Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ” έκανε θραύση στις online πωλήσεις!

Ναι… Και το καταχάρηκα να σου πω! Έγραψα την “ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ” το 2016 και αγαπήθηκε από πολλούς ανθρώπους, αλλά το ότι το 2020 θα γινόταν ξανά most wanted…δεν του το χα!!

Αναγκαία επιλογή λόγω συνθηκών..?

Η χαρά, είναι το ζητούμενο, όσο ποτέ άλλοτε! Αυτό το βιβλίο είναι σαν αντίδοτο για τον φόβο…Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με τα σχόλια και τις εντυπώσεις των ανθρώπων που το διάβασαν…. τόσο συγκινητικά και ψαγμένα…Γι αυτό αγαπώ τα βιβλία, γιατί δεν έχουν ημερομηνία λήξης!

Πως περνάς την καραντίνα?

Ψύχραιμη… και με πολύ φασινα μέσα – έξω…! Οι δύσκολες καταστάσεις φέρνουν και μεγάλες αλλαγές ξέρεις…. οπότε χρειάζεται να κάνεις γερό ξεκαθάρισμα με το μέσα σου. Εγώ πάντως πέρα από το μέσα μου, και το σπίτι το έκανα λαμπίκο…Ο άσπρος σιφουνας… Πέταξα πολύ πράγμα…. κυριολεκτικά και μεταφορικά! χαχαχαχα!

Και πολύ γυμναστική. Σε βλέπουμε σχεδόν κάθε μέρα στα social media, ακόμα και “έγκλειστη”, να βρίσκεις βουνά, δάση μονοπάτια και να γυμνάζεσαι.

Ο Υμηττός να’ ναι καλά… Μ έσωσε..! Έτοιμη ήμουν να κρεμαστώ από τους πολυελαίους… Αλλά δες τώρα, αν δεν ήταν ο κορωνοϊός δεν θα είχα ανακαλύψει, αυτό το υπέροχο βουνό 5 λεπτά από το σπίτι μου! Πάντα κρατάμε το μάθημα κι όχι το πάθημα, όπως λέει και “Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ”!

Αποκλείεται να έκατσες άπραγη τόσο καιρό… Να περιμένουμε κάτι καινούργιο?

Ε… ναι….. Εκτός από την φασίνα και τα ξεκαθάρισματα, γράφω κάτι καινούργιο που ετοιμάζω. Επιπλέον σχεδίασα από την αρχή μια σειρά ομιλιών, που ματαιώθηκαν, για το καινούργιο μου βιβλίο “Για πάντα νέα”.Θα πάμε, κορωνοϊού επιτρέποντος, Θεσ/νίκη, Βόλο, Εύβοια, Χανιά, Κύπρο μαζί με την VICHY, που είναι ο υποστηρικτής του βιβλίου! Μου έχει λείψει αυτή η ζωντανή επαφή με τον κόσμο! 

«Θεωρώ τα βιογραφικά κάτι σαν μνημόσυνα. Γιατί είμαι παιδί του αύριο. Πολλά χρόνια (δεν τα μετράω ποτέ), «πρώτο βιολί», στα περιβόητα ΜΜΕ, μέχρι και σήμερα. Παράλληλα για να ισορροπώ έχω έναν μεγάλο έρωτα που δεν μ’ έχει απογοητεύσει. Τα βιβλία, αυτό είναι το πέμπτο. Τα ταξίδια και η φωτογραφία είναι οι ανάσες μου. Μεγαλώνοντας δεν διαλέγω, ξεδιαλέγω.

Στόχος ζωής, να εμπνέω τους ανθρώπους… Ρατσίστρια με τους ηλίθιους μόνιμα εξαρτημένη με τα extreme sports… ειδικά με την αλήθεια… »

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue