Καθαρό δέρμα = Σωστό καθαριστικό προσώπου

Ρύποι, ιδρώτας, μακιγιάζ, αυξημένη λιπαρότητα… είναι όλα αυτά που ταλαιπωρούν το πρόσωπό σας.

Είναι λοιπόν σημαντικό να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό και φρέσκο όλο το χρόνο.

Ο ήλιος, το μακιγιάζ, ο ιδρώτας και η λιπαρότητα κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται πιο θαμπό και άγριο.

Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον πρέπει να κάνετε έναν καλό καθαρισμό στο δέρμα σας εξωτερικά -κατευθείαν επάνω στην επιδερμίδα. Όμως και το εσωτερικό κομμάτι συντελεί πολύ στο να έχετε ένα καθαρό και ωραίο δέρμα. Δεν πρέπει λοιπόν, να ξεχνάτε ότι, κάποια στοιχεία, μέσω της διατροφής και των θρεπτικών συστατικών φτάνουν στο δέρμα σας και το βηθάνε.

Τροφές που βοηθάνε το δέρμα

Δύο “υπερτροφές” που είναι σημαντικό να προσθέσετε στη διατροφή σας σύμφωνα με τους ειδικούς είναι τα λεμόνια και τα ακτινίδια, τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι συμβάλλουν σημαντικά σε ένα πιο καθαρό δέρμα λόγω των βιταμινών που περιέχουν. Επίσης, καλό είναι να καταναλώνετε τακτικά περισσότερους ξηρούς καρπούς, φασόλια και δημητριακά ολικής αλέσεως, τα οποία είναι γεμάτα και αυτά με θρεπτικά συστατικά.

Καθαρισμός προσώπου

Και φτάνετε στο σημείο του καθαρισμού. Πάντα πρέπει να διαλέγετε ένα καλό καθαριστκό που να αφαιρεί εύκολα τους ρύπους, την λιπαρότητα και το μακιγιάζ.

Όταν καθαρίζετε το πρόσωπό σας, δεν είναι ανάγκη να ασκείτε μεγάλη πίεση στο δέρμα σας και να κάνετε απότομες κινήσεις με τα δάχτυλα και τα χέρια σας, ούτε να το τρίβετε πολύ δυνατά.

Εμείς σας προετείνουμε ένα από τα αγαπημένα μας, το Facial WashRefreshing Gel της Rivage.

Ένα απαλό Facial Wash τζελ που απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας την θρεπτική βιταμίνη Ε, την προ-βιταμίνη Β5 και τα θεραπευτικά μέταλλα από τη Νεκρά Θάλασσα. Βοηθάει στην κυτταρική αναδόμηση και αναζωογόνηση.

facial wash

Μία δοκιμή θα σας πείσει.

Για να δείτε όλα τα προϊόντα επισκεφτείτε το www.rivage.com.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue