Κάθε μέρα είναι η μέρα της γυναίκας. Μια φορά το χρόνο, όμως, την τιμούν!

 
Κάθε μέρα είναι η μέρα της γυναίκας. Μια φορά το χρόνο, όμως, την τιμούν!
 
Το Bistecca το Italian-American Fuscion εστιατόριο των Μελισσίων καλωσορίζει τις γυναίκες με ένα αρωματικό γεμάτο χρώμα srtawberry wine cocktail.
Απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι εκλεκτών γεύσεων από το ήδη γνωστό μενού του Bistecca. Αν είστε μεγάλη παρέα προτιμήστε την XL Bistecca alla Fiorentina και μοιραστείτε την μαζί με ορεκτικά και σαλάτες αν πάλι εσείς και οι φίλες σας προσέχετε τη σιλουέτα σας επιλέξτε ένα ελαφρύ πιάτο όπως ζυμαρικά με καπνιστό Σολωμό ή γαρίδες.
Τα κρασιά των αμπελώνων Μάρκου θα συνοδεύουν όλες τις επιλογές σας με τον καλύτερο τρόπο αφού φαγητό, παρέα , κουβέντα και κρασί πάνε μαζί.
 
Σε κάθε περίπτωση τηλεφωνήστε στις κολλητές σας και αφιερώστε λίγες ώρες σε εσάς και τις φίλες σας !
 
Bistecca : Παν. Τσαλδάρη 27 Μελίσσια
Τηλ. Κρατήσεων : 210 60 96 055

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue