Καθίστε αναπαυτικά: Η Chanel έρχεται στην πόρτα σας…

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας πάρτε ανά χείρας τους υπολογιστές σας, τα ipadτα κινητά και παραγγείλτε…
Ο οίκος Chanel ετοιμάζει ένα online κατάστημα για όσες από εμάς επιθυμούμε να ψωνίζουμε μια Boy Bag από τον καναπέ του σπιτιού μας.
 
Ο Bruno Pavlovsky, President of Fashion του γαλλικού οίκου, δήλωσε χτες στο WWD, ότι το online κατάστημα θα είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη του 2016, εξηγώντας πως ο οίκος ανταποκρίνεται με αυτόν τον τρόπο στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
 
«Είναι μια εξέλιξη ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πελάτες μας. Κάποιοι από αυτούς έχουν την δυνατότητα να έρχονται στην μπουτίκ. Μερικές φορές όμως δεν θέλουν γιατί ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και θέλουν να το αποκτήσουν πιο εύκολα χωρίς να σπαταλούν χρόνο. Το κάνουμε περισσότερο για να διευκολύνουμε τους πελάτες μας», δήλωσε.
 
H νέα κολεξιόν Chanel 2015
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue