Ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει νέα ταλέντα Kazarma

Για πέντε ημέρες, σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό ετοιμάζουμε για έβδομη χρονιά, μαγικά βράδια με ζωντανή μουσική από νέους ταλαντούχους μουσικούς και τραγουδιστές στο ξενοδοχείο Kazarma Lake resort & Spa.

Από το 2012, για 7η συνεχή χρονιά o Νίκος Μουρατίδης διοργανώνει και παρουσιάζει καθημερινά από την Τετάρτη 8 Αυγούστου έως και την Κυριακή 12 Αυγούστου στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma Lake Resort & Spa, διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων. Παράλληλα κάθε βράδυ υπάρχει και ένα διαφορετικό live.

Στο διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα τραγουδήσουν ζωντανά με τους μουσικούς του φεστιβάλ, τους Local Alarm(Γιώργος Γιωτάκος: τύμπανα, Ανδρόνικος Τρούκης: μπάσο, Ηλίας Παλαπέλας: κιθάρα, Ηρακλής Ασκονίτης: πλήκτρα), και με μαέστρο τον Άγγελο Παλαπέλα.

7ο KAZARMA music festival

5 βραδιές γεμάτες μουσική για νέα ταλέντα

Τετάρτη 8 Αυγούστου- Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Κριτική επιτροπή: Σοφία Αρβανίτη, Ανδρέας Λάμπρου, Νίκος Μουρατίδης

Οι φετινοί Guest καλλιτέχνες που θα παίξουν Live είναι οι …………………

Η συνέχεια εδώ

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue