Η Ζωή Αγαπά Τους «Πολεμιστές Τους Φωτός» Και «Συναντάει» Την Κέλλυ Λουφάκη

Γράφει η Μαίρη Καρατσιώλη

Σου ‘χει τύχει να γυρίσεις ξαφνικά την πλάτη σου και… ν’ αντικρίσεις το φως; Αυτό μου συνέβει, λοιπόν, πριν δύο χρόνια, όταν γνωρισα την Κέλλυ Λουφάκη. Όμορφη, ανεπιτήδευτη, λαμπερή, περίμενε τη σειρά της στο μακιγιάζ κι έπειτα την επιλογή του ρούχου της. Κορίτσι με άποψη και με μια δυναμική που βγαίνει στη συζήτηση μαζί της… Διαλέξαμε παρέα τα ρούχα που θα της ταίριαζαν, κι έτσι, δυο χρονιές τώρα με συνόδευσε στο κλείσιμο των catwalks δύο πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων!

Μετά, και ντροπή μου γι’ αυτό, έμαθα πως η Κέλλυ είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, με περγαμηνές, με πείσμα, με επιτυχίες, με νίκες… και πρέσβειρα του Be Active (πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού), που θέλει όλους τους ευρωπαίους ενεργούς στην καθημερινή άσκηση, στον αθλητισμό.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, κάπου ανάμεσα σε κολύμπι και βουτιές, συζητήσαμε την πιθανότητα να φωτογραφηθεί για το Sessile – The female side of life … Άφησε, λοιπόν, για λίγο πίσω της την επιβλητική στολή της πρωταθλήτριας και μεταμορφώθηκε σε λαμπερή αμαζόνα, που με ξίφος ή χωρίς, κόβει ανάσες! Πόζες; Τι πόζες χαρά μου; Αφού γέλαγες κι έλαμπε ο τόπος! Ανοιγόκλεινες τα μάτια σου στο φακό και μικρά πυροτεχνήματα έσκαγαν αντί για flash…

Στην παρέα μας προστέθηκε κι ένας εξίσου χαρισματικός άνθρωπος – τα άρθρα του οποίου δεν προσπερνώ πλέον ποτέ – κι έδωσε κι αυτός το δικό του, μοναδικό στίγμα σε ό,τι είχαμε σκεφτεί. Ο Δημήτρης Πετρούνιας. Ένας επιστήμονας που είναι πολλά περισσότερα απ’ ό,τι οι τίτλοι του…

Την Κυριακή που μας πέρασε, δε φωτογραφίσαμε απλά ρούχα… Δείξαμε σε όλους πως η ζωή αγαπά τους «Πολεμιστές του Φωτός», αγαπά το χαμόγελο και πρέπει να πηγαίνει πάντα ένα βήμα πιο πέρα. Γιατί… με αμαξίδιο ή χωρίς, τη ζωή αξίζει να την «περπατάς»!

Ευχαριστώ πολύ πολύ όσους έγιναν κομμάτι αυτού του concept!

Only LoVe my LoVes 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue