Κεμάλ: Ποιος είναι αυτός ο κούκλος που αναστάτωσε τα κορίτσια;

Ήρθε στην Αθήνα και αναστάτωσε τα κοριτσάκια. Για να είμαστε εξηγημένοι, εκείνα τα κοριτσάκια που πρώτον βλέπουν τηλεόραση, και δεύτερον παρακολουθούν τούρκικα σίριαλ. ΟΚ σας έγραψα για την επίσκεψη του, αλλά δεν του έκανα πορτραίτο και διαμαρτύρονται…  Κυρίες, δεσποινίδες και λυσσασμένες ιδού ο Burak Özçivit.

Του Νίκου Μουρατίδη

Ο νεαρός ηθοποιός έχει ύψος 1.84, είναι κομψός, ερωτιάρης, τριχωτός (καθαρίζει και λίγο τα φρυδάκια του), … αλλά οι γκόμενες λένε ότι όλα τα λεφτά είναι το βλέμμα του, στο οποίο ισχυρίζονται ότι κρύβει μία all time classic γοητεία. Το μανάρι λοιπόν, είναι 32 χρόνων φοβάται τα ύψη και έχει αδυναμία στα αυτοκίνητα αντίκες. Το 2011 – σε ηλικία 27 χρόνων – αναδείχθηκε ως ένας από τους πιο σέξι άντρες της Τουρκίας, αλλά εκτός από την εξωτερική του εμφάνιση, αυτό που έχει μαγέψει το γυναικείο κοινό είναι ο ιδιαίτερα ρομαντικός χαρακτήρας του. Ο Burak θεωρεί πως μεγαλύτερη σημασία στη ζωή έχει η καλοσύνη παρά η ομορφιά, φροντίζοντας ο ίδιος να είναι καλός άνθρωπος και να προτιμά την αληθινή αγάπη από έναν πρόσκαιρο κεραυνοβόλο έρωτα. Ουάου!!!  Λιώμα τα κοριτσάκια…..

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε και φωτογραφίες στο  nikosonline.gr

 

f126e1ce 153d 4385 aee2 63d517c28c17

 

kara sevda

Burak z ivit turkish actors and actresses 28370156 500 375

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue