Μία υπέροχη συνταγή, γρήγορη και εύκολη για όλους εσάς που αγαπάτε την φυσική διατροφή!
ΥΛΙΚΑ
2 κουταλιές της σούπας κινόα
2κουταλιές της σούπας καστανό ή άγριο ρύζι (ή όποις ρύζι χρησιμοποιεί ο καθένας)
3 σέλερυ,
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σελινόριζα
Μισή κούπα μαιντανό, άνιθο, κόλιανδρο (φρεσκα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε πρώτα για 10 λεπτά το ρύζι, μετά προσθέτουμε όλα τα υλικά συν αλάτι, προαιρετικά ρίχνουμε 1-2 δαφνόφυλλα και τα αφήνουμε γιια άλλα δέκα λεπτά και τελευταία βάζουμε τις πρασινάδες.
Σερβίρουμε με αρκετό πιπέρρι καο ωμό ελαιόλαδο
Η συνταγή μας ήρθε από την Νέα Υόρκη από την αγαπημένη μας Άντρια Παπαδοπούλου