Αυτά τα κολιέ εμπνευσμένα από τη Μέγκαν Μαρκλ είναι το τέλειο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Aυτή τη φορά παραλείψτε τα κοσμήματα σε σχήμα καρδιάς και κάντε την ανατροπή με κάτι πιο cozy και διαφορετικό.

Με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προ των πυλών, μπορεί να ψάχνετε για ένα δώρο για κάποιον ξεχωριστό. Σίγουρα, θα μπορούσατε να αγοράσετε λουλούδια ή σοκολάτες, αλλά αν θέλετε να ενισχύσετε το παιχνίδι με τα δώρα σας, μπορεί να θέλετε να πάρετε μια ιδέα από τα κοσμημάτα της Meghan Markle.

Η Δούκισσα λατρεύει να κρατά την οικογένειά της “κοντά” στην καρδιά της — με κολιέ, δηλαδή. Έχει φορέσει πολλά από αυτά που αποτίουν φόρο τιμής στον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, και δύο παιδιά τους, τον Άρτσι Χάρισον και τη Λίλιμπετ Νταϊάνα. Αντί λοιπόν, να ακολουθήσουμε την παραδοσιακή διαδρομή με ένα κόσμημα σε σχήμα καρδιάς, τι λέτε να επιλέξουμε ένα κομμάτι που έχει συναισθηματικό νόημα. Ένα διαχρονικό και προσεγμένο δώρο που μπορεί να φορεθεί συνέχεια να λατρεύεται για πάντα.

meghan markle neckles 1 c7f3eccadd206c4d881f5ab41d17683c meghan markle neckles

meghan markle neckles 2

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue