Η Διαδραστική Κωμωδία «Του Τρελλού + Του Γιατρού» Επιστρέφει Άκρως Ανανεωμένη

” Του Τρελλού + Του Γιατρού” κωμωδία με έντονα στοιχεία stand up comedy με τον Δημήτρη Γιώτη και την Νταίζη Σεμπεκοπούλου 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2019 ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 – ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00 Γ’ ΜΑΡΙΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Η διαδραστική κωμωδία ”Του τρελλού + Του Γιατρού” επιστρέφει άκρως ανανεωμένη, με την υπογραφή του Δημήτρη Γιώτη, να μας χαρίσει στιγμές γέλιου και προβληματισμού. Η αιώνια πάλη μεταξύ του αρσενικού με το θηλυκό. Ο Αδάμ και η Εύα…ποιός έφαγε το μήλο…μήλο καταραμένο…φίδι κολοβό. Το Οιδιπόδιο σύμπλεγμα, το ”χαρτί” από το Πανεπιστήμιο , οι σχέσεις Ελληνίδας μάνας με την νύφη και τα όνειρα που πήγαν χαμένα. Στιγμές της καθημερινότητας ξετυλίγονται μπροστά μας μέσα από μια μορφή ψυχανάλυσης, ψυχοθεραπείας, μόδα της εποχής κι αυτό. Ξεκαρδιστικές καταστάσεις και η ανάγκη του σημερινού Έλληνα να υπάρξει, να ξεχωρίσει, να γίνει διάσημος…που και γιατί;…δεν έχει σημασία. Γιατί νοιώθει ξένος στην ίδια του την πόλη και γιατί; Τα όνειρα που πήγαν χαμένα…η Μύκονος και τα όνειρα της Ελενίτσας…φτιάξαμε πύργους στην άμμο και γκρεμίστηκαν με το πρώτο αεράκι…ήταν όλα ψέμματα; Τα ”Ψέμματα” του Αργυρού…”Ξανά μανά” της Βίσση και κάπου αρχίζει η ζωή και η ελπίδα για το αύριο, Γιατί έτσι είμαστε οι Έλληνες γελάμε με όλα για να μην κλάψουμε με όλα!

Ξεκινάμε το τραγούδι κι είναι όλα παρελθόν… ”Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ. Να ξενυχτήσουμε και να μεθύσουμε, να τους ξεχάσουμε όλους εδώ!” 

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γιώτης Σκηνικά – Κουστούμια: Ομάδα Namaste Μουσική επιμέλεια: Δμήτρης Γιώτης – Αλέξανδρος Κλημόπουλος Φωτισμοί: Αλέξανδρος Κλημόπουλος Art Work: Γεράσιμος Αμπάτης Ειδικές κατασκευές – Ψηφιακές δημιουργίες: Atlas Digital – Βασίλης Ψαρίδης Βασικοί υποστηρικτές: Άγγελος Μαρδίκης – Μπάμπης Τσίρου 

Είσοδος Ελεύθερη!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue