Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου: “Διαμαντένια” μικροδερμοαπόξεση για ανανεωμένο και λαμπερό δέρμα. Τι είναι και πως τι κάνουμε.

Η Διαμαντένια Μικροδερμοαπόξεση είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα.
 
 
Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου  κολλαγόνου & ελαστίνης.
 
Σε συνδυασμό με την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος επιτυγχάνουμε μια πλήρη και δραστική αναζωογόνηση του δέρματος.
 
 
Το δέρμα σας θα φαίνεται και θα το αισθάνεστε πολύ πιο καθαρό,  και λαμπερό από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για το πρόσωπο και το σώμα. Επίσης είναι σχεδόν ανώδυνη και σύντομη και δε χρειάζεται σχεδόν καθόλου χρόνο ανάρρωσης.
 
ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ
Χρησιμοποιώντας ποικίλες κεφαλές από διαμάντι, καλύπτεται το πλήρες φάσμα της αισθητικής του προσώπου καθώς επίσης και του σώματος.
Ετσι, για κάθε περιοχή, πρόβλημα και ειδος δέρματος (λεπτό και ευαισθητο, πιο ανθεκτικό κλπ) υπάρχει και η κατάλληλη κεφαλή και βαθμίδα θεραπείας ώστε η αντιμετώπιση να είναι απολύτως εξατομικευμένη.
Απομακρύνει  μακριά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος για να αποκαλυφθεί  η νέα, καθαρή και ανανεωμένη επιδερμίδα χωρίς  πόνο και μακροχρόνια ανάρρωση.
Με τη βοήθεια της “διαμαντένιας” μικροδερμοαπόξεσης, αντιμετωπίζουμε, μη επεμβατικά:
Λεπτές  γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης
Ουλές από ακμή
Ευμεγέθεις πόροι
Μαύρα και άσπρα στίγματα
Κηλίδες, δυσχρωμίες και πανάδες από τον ήλιο
Ανομοιόμορφη υφή του δέρματος
Ραγάδες και Μικρές ουλές
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κάθε θεραπεία  είναι βεβαίως εξατομικευμένη και  εξαρτάται από την περιοχή του σώματος  και του προσώπου  καθώς επίσης και την κατάσταση του δέρματος. Συνήθως διαρκεί 10-15 λεπτά στο πρόσωπο. Ωστόσο σε τραχείς ζώνες του δέρματος και σε μεγαλύτερες περιοχές του σώματος μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.
Τα αποτελέσματα μπορούμε να τα δούμε αλλά και να τα αισθανθούμε σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία γιατί υπάρχει άμεση βελτίωση όσο αφορά την υφή του δέρματος και την εμφάνιση του. Βεβαίως  μεγαλύτερη βελτίωση θα δούμε με την συνέχιση των προβλεπομένων συνεδριών.
Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την βαρύτητα του προς αντιμετώπιση προβλήματος ( ως δυσκολότερα θεωρούνται οι ουλές ακμής, κηλίδες ή ραγάδες) αλλά κατά μέσον όρο χρειάζονται 5- συνεδρίες ανά 10-15 μέρες 
 
Η διαμαντένια μικροδερμοαπόξεση είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία που καθαρίζει βαθιά και τονώνει το δέρμα χρησιμοποιώντας πυκνά laser-cut διαμάντια για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να προωθήσει την ανάπτυξη των υγιών, νέων κυττάρων  ώστε να επιτευχθεί μια  ομαλότερη, πιο ακτινοβόλα και άψογη υφή στο δέρμα όπου εφαρμόζεται.
 
 
Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
 
 
Το παρόν ιατρείο “Πλαστικής Χειρουργικής” διακρίνεται γιά την εξαίρετη ποιότητα παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών με απόλυτη εχεμύθεια καθώς και για τη δέσμευση για την ασφάλεια των ασθενών και εξαιρετικών αποτελεσμάτων των προσφερόμενων θεραπειών.
 
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο ιθύνων πλαστικός χειρουργός κος Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Athens Medical Partners με εκπαίδευση σε πολύ γνωστά πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού (ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Καναδά).
 
Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του ιατρείου μας:
Φροντίδα & Κατανόηση
Εξατομικευμένη & Λεπτομερής φροντίδα κατά την ιατρική επίσκεψη
Ευρύ φάσμα θεραπειών
Ειλικρινής & ανιδιοτελής ιατρική συμβουλευτική
Απόλυτη εχεμύθεια
Συνεργασίες υψηλού κύρους και διεθνούς αναγνώρισης.
Η ιατρική μας ομάδα συνεργάζεται με τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας για τις χειρουργικές θεραπείες και έχει στενή επιστημονική συνεργασία με ονομαστά ιδρύματα του εξωτερικού.
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue