Κυκλοφόρησαν αρετουσάριστες φωτογραφίες της Jennifer Lopez!

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν αρετουσάριστες φωτογραφίες της που κάνουν ήδη το γύρο των social media και μας δείχνουν πως στα 45 της χρόνια η Λατίνα σταρ, παραμένει… σέξι!
Οι λήψεις είναι από τη φωτογράφιση που είχε κάνει η JLo το 2011 για τη L “Oreal Paris και σε αυτές ποζάρει με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό και ελαφρύ μακιγιάζ. Παρά τον κακό φωτισμό, όμως, διακρίνονται κάποιες μικρές ρυτίδες και ψεγάδια στο πρόσωπό της, καθώς και κάποιες μικρές ατέλειες (ραγάδες) στα πόδια της.
 
 
Σίγουρα αυτές οι φωτογραφίες, δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστική καμπάνια χωρίς τη μαγική παρέμβαση του photoshop, δείχνουν όμως το αληθινό πρόσωπο της Jennifer που συνεχίζει να… “μαγεύει”!
 
Η επίσημη φωτογράφιση…
 
Άλλωστε, κανείς δεν ξέρει αν η διαρροή των αρετουσάριστες φωτογραφιών της Jlo είναι συμπτωματική ή ένα καλό επικοινωνιακό τρικ. Πάντως, αν έπρεπε να διαρρεύσουν κάποιες φωτογραφίες χωρίς photoshop, αυτές μάλλον ήταν οι ιδανικές…
Δες τις αρετουσάριστες λήψεις:
 
 
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue