Λαμπεροί καλεσμένοι στα εγκαίνια του Wellness 4 Life!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου χώρου personal προπόνησης Wellness 4 Life, του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα και στον Πύργο Αθηνών.

3 1 1

Ο Γιώργος Ντάβλας με τους Σπύρο Καλλίρη και Πάνο Θεοδώρου.

Λαμπεροί καλεσμένοι παρευβρέθηκαν στα εγκαίνια, ξεναγήθηκαν στον καινούργιο χώρο και γνώρισαν τις παροχές του Wellness 4 Life. Αναμεσά τους η Πηγή Δεβετζή, η Εύη Αδάμ, η Ναταλία Δραγούμη, η Βίκυ Κάβουρα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Κώστας Σόμμερ, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Στέλλα Γιαμπουρά και η Άντζελα Ευρυπίδη.

7 1 1

Κατερίνα Γιατζόγλου, Ίωνας Βαρουξάκης

To Wellness 4 Life είναι ένα Luxury Personal gym που απευθύνεται σε ανθρώπους υψηλών απαιτήσεων και υψηλής αισθητικής.

15

. Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα, Γιάννης Αλεξάκης

Η φιλοσοφία του είναι τα Personal mini group εξειδικευμένα προγράμματα σε σχέση με το σωματότυπό και την καθημερινότητά του κάθε ανθρώπου που επιθυμεί να αλλάξει ριζικά το σώμα του. Προτείνεται η ολιστική γυμναστική με pilates reformer, λειτουργική προπόνηση factional mini group και tx ηλεκτρομυοδιέγερση για όσους δεν έχουν χρόνο και θέλουν άμεσα αποτελέσματα μυικής ενδυνάμωσης και απώλειας λίπους.

2 1 2

Άντζελα Ευρυπίδη, Στράτος Τζώρτζογλου, Αλέξης Διαμαντόπουλος, Εύη Αδάμ.

Δώστε στον εαυτό σας όλα όσα σας αξίζουν: άσκηση, πολυτέλεια, χαμόγελο και φυσικά τον ωφέλιμο χρόνο που θα αλλάξει τη ζωή σας!

Photo cover: Βλάσσης Χολέβας, Ασημίνα Ιγγλέζου, Σοφία Μαριόλα, Πηγή Δεβετζή, Στράτος Τζώρτζογλου, Δημήτρης Στρέπκος, Κατερίνα Γιατζόγλου, Ρία Τσοχαντάρη

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue