Λαμπεροί Καλεσμένοι Στο #launchparty Της Νέας Επαναστατικής Βαφής Μαλλιών “CBD3D” Στο “ACRO CLUB”.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το #launchparty της νέας επαναστατικής βαφής μαλλιών “CBD3D” στο “ACRO CLUB”. 

Τα Angelopoulos Hair Company σε συνεργασία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρουσίασαν για πρώτη φορά μια νέα γενιά βαφής μαλλιών εμπλουτισμένη με το φυσικό συστατικό κανναβιδιόλη, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες, την υδρολυμένη κερατίνη, η οποία βοηθάει στην ενδυνάμωση της τρίχας αποτρέποντας το σπάσιμο και τη ψαλίδα στα μαλλιά και το γνωστό σε όλους μας argan oil, που έρχεται και συμπληρώνει έναν κύκλο θεραπείας μέσα από τη βαφή “CBD3D” δίνοντας στην τρίχα την απαραίτητη υγρασία προσφέροντάς της λάμψη, ζωντάνια και χρώμα διαρκείας.
Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλοί experts του χώρου, έδωσαν το “παρών¨ στο λαμπερό event για να γνωρίσουν από κοντά τη νέα επαγγελματική βαφή και να διασκεδάσουν στη συνέχεια στο prive party που ακολούθησε, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του “ACRO CLUB”.

Η εταιρεία Angelopoulos Hair Company ιδρύθηκε το 1997. Είναι οι πρώτοι που λάνσαραν στην Ελλάδα την Brazilian Keratin Treatment και μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να διαθέτουν στην γκάμα τους 10 κομμωτήρια και 5 αποκλειστικές αντιπροσωπείες, καθώς επίσης και το δικό τους τεχνικό κέντρο εκπαίδευσης. Είναι αξιοσημείωτο ότι έχουν δημιουργήσει και προϊόντα με το δικό τους brand (Nanocure) το οποίο εξάγουν πλέον και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. 

Τζένη Θεωνά-Ιωάννης Αγγελόπουλος-Κατερίνα Παπουτσάκη-Στεφανία Γεωργίου

Βίκυ Χατζηβασιλείου-Χάρης Σιανίδης-Φαίη Σκορδά

Στεφανία Γεωργίου-Ιωάννης Αγγελόπουλος-Δημήτρης Γιαννακόπουλος-Ειρήνη Κεβεζέ-Πέτρος Καταπόδης

Νίνο Ξυπολιτάς

Τζώρτζια Βαϊνά-Τραϊάνα Ανανία

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue