Η Φιλοσοφία Του Life Cooking Ταξιδεύει Σε Όλη Την Ελλάδα

Το Darling On Wheels επέλεξαν φέτος το καλοκαίρι, η Άντυ Τρικόγλου και ο Παναγιώτης Σαρρής στο καθιερωμένο party τους, στην Άνδρο.

Μια ολοκληρωμένη κουζίνα, με ενεργειακή αυτονομία και προσαρμοσμένο μπουφέ, ικανή να εξυπηρετήσει δεξιώσεις μέχρι 400 ατόμων σε κάθε γωνία της Ελλάδας, από την πιο απομακρυσμένη παραλία μέχρι και την πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας.

Το Darling On Wheels είναι ένα κινητό bar – restaurant βασισμένο στη φιλοσοφία του life cooking και του gourmet street food.

Η Άντυ Τρικόγλου και ο Παναγιώτης Σαρρής, έχουν καθιερώσει το Αυγουστιάτικο party τους, με όλο τον εφοπλιστικό κόσμο της Άνδρου και γνωστούς επιχειρηματίες της Αθήνας να δίνουν το παρόν.

www.darlingonwheels.gr 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue