Λιονέλ Μέσι: Αυτός ο άνθρωπος κρύβει απίστευτη δύναμη μέσα του!


24 Ιούν 2017

Τελικά ο άνθρωπος κρύβει απίστευτη δύναμη μέσα του. Αυτό το παιδί κατάφερε και ξεπέρασε την σπάνια αρρώστια Σβάρσταϊν, μια ορμονική αρρώστια η οποία έπαιζε μεγάλο ρόλο στην κανονική ανάπτυξη του οργανισμού. Το παιδί στα 10 του είχε ύψος 1 μέτρο και 11 εκατοστά και το πιο πολύ που θα έφτανε μεγαλώνοντας, θα ήταν το 1,50 μέτρο.

Λάτρευε το ποδόσφαιρο, είχε ταλέντο αλλά καμία ομάδα στην Αργεντινή δεν αναλάμβανε να καλύψει οικονομικά την θεραπεία του. Η οικογένεια Μέσι δεν μπορούσε να αγοράσει την θεραπεία η οποία κόστιζε μηνιαίως 900 ευρώ. Το παιδί κόντευε να μαραζώσει, μέχρι που ο πατέρας του, σε ηλικία 13 ετών, τον πήγε στην Βαρκελώνη όπου και πραγματοποίησε σειρά δοκιμών με την Barcelona τον Ιούλιο του 2000.

Η Barcelona ανέλαβε την θεραπεία του μικρού, γιατί είδαν ή κατάλαβαν το σπάνιο ταλέντο του. Του παραχώρησαν ένα σπίτι και 4.000 δολάρια μηνιαίως. Έκτοτε ο μικρός άρχισε να παίρνει τα πάνω του, παρ’ όλο που συνέχεια είχε τραυματισμούς, αρρώστιες, κοινοτικό διαβατήριο που δεν του επέτρεπε να παίζει… χίλιες δυο δυσκολίες. Τα λόγια όμως είναι φτώχεια.

Στις 16 Οκτωβρίου 2004,ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση. Έγινε τότε, σε ηλικία σχεδόν 18 χρόνων ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου της Καταλονίας. Και από τότε αυτό το άρρωστο παιδί……………… 

Διαβάστε την συνέχεια στο…   nikosonline.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue