Εξερευνήστε τη νέα συλλογή Lund London στα καταστήματα Yellow Korner

Το brand Lund London δημιουργήθηκε το 2016 από τον Βρετανό σχεδιαστή Daniel Lund Savage. Είναι μια εμπνευσμένη βρετανική μάρκα που καθοδηγείται από τη δημιουργική ενέργεια και αγάπη του Daniel για τον σχεδιασμό.

Με το λανσάρισμα της πρώτης συλλογής πριν από 4 χρόνια στο Λονδίνο, σήμερα το brand με μεγαλύτερη δύναμη βρίσκεται σε περισσότερες από 55 χώρες, στα πιο όμορφα καταστήματα και γκαλερί του κόσμου.

Τα καταστήματα Yellow Korner φιλοξενούν τις συλλογές των προϊόντων Lund London, με αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα, στα φυσικά σημεία πώλησης σε Αθήνα (Αγίας Ειρήνης 15, 105 51) και Κηφισιά (Αργυροπούλου 8, 14562).

Στη νέα συλλογή Lund London θα βρείτε τα μπουκάλια skittle, καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων, καλαμάκια από μπαμπού κ.α. Μοναδικά προϊόντα που συνδυάζουν design, λειτουργικότητα, ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον, βραβευμένα με το «Bold British Design».

Eμείς τα λατρέψαμε!!!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue