Η ΚΥΑΝΑ στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με προϊόντα της σειράς Evozen!

Με ιδιαίτερη χαρά η ΚΥΑΝΑ ανακοινώνει την συνεργασία της με το φιλανθρωπικό Οργανισμό Make-Α-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδος), που έχει στόχο να πραγματοποιεί ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Η ΚΥΑΝΑ έχει δημιουργήσει και θα διαθέσει στην αγορά ένα σαμπουάν αναδόμησης 250ml και μία μάσκα αναζωογόνησης 250ml της σειράς Evozen, κάθε ένα από τα οποία θα φέρουν πάνω στις συσκευασίες τους το λογότυπο του Κάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδος. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στον Οργανισμό για την εκπλήρωση του σκοπού του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα προϊόντα στα κομμωτήρια του δικτύου συνεργατών της εταιρίας και στο e-shop της, www.kyana.gr.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να πιστέψουν στο έργο μας και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή προσφέροντας στιγμές χαράς και μεταμορφώνοντας την ζωή παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue