Make A Wish – Η Ευχή της Ελένης


11 Μαρ 2017

…μια Ευχή προσφοράς από την καρδιά ενός μικρού κοριτσιού

 

«Εύχομαι να χαρίσω παιχνίδια σε άπορα παιδάκια, για να χαρούν όσο κι εγώ…» Ελένη, 5 ετών

 

Ένα παιδί με ανιδιοτέλεια , η Ελένη  πριν  συμπληρώσει τα 6 χρόνια ζωής , πάλεψε με τα δύσκολα, τα κατάφερε  και θέλει να βλέπει μόνο χαμόγελα από εδώ και πέρα γύρω της.

Μια Ευχή, πολλά χαρούμενα παιδιά, με παιχνίδια… γιατί όπως μας είπε επιδεικνύοντας  υπέρμετρη για τα χρόνια της ωριμότητα: “…εγώ έχω πολλά παιχνίδια και είμαι τυχερή γιατί έχω και πολλή αγάπη! Υπάρχουν όμως παιδιά που δεν έχουν τους γονείς τους, ούτε παιχνίδια έχουν. Υπάρχει πολλή θλίψη στον κόσμο. Κι εγώ θέλω να μοιράζομαι όσα έχω. Για να έχουν λίγη χαρά. Γιατί έτσι είμαι κι εγώ χαρούμενη.”

 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με τoν Δήμο Αθηναίων (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης και το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία Δήμου Αθηναίων), την υποστήριξη των Δήμων Λαυρίου, Σαλαμίνας, Ιλίου , Περάματος και την πολύτιμη βοήθεια χορηγών και υποστηρικτών εκπλήρωσε  την Ευχή της μικρής Ελένης, στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017.

 

5 δήμοι αγκάλιασαν την Eυχή της… 1.300 παιδιά και 62 εθελοντές έζησαν μαζί με την Ελένη το παραμύθι της.

 

Η Ελένη με τους γονείς της, επισκέφθηκε κάθε Δήμο επιμένοντας να μοιράσει προσωπικά όσο περισσότερα από τα δώρα μπορούσε, φροντίζοντας να ρωτάει το όνομα κάθε παιδιού και ελέγχοντας πάντα αν το κάθε παιδί έπαιρνε το σωστό δώρο! Όλοι τη λάτρεψαν! Παιδιά και μαμάδες ήθελαν να την αγκαλιάσουν, να τη φιλήσουν, να της κάνουν κι εκείνοι ένα δώρο, από το υστέρημά τους. Πόσα χαμόγελα, πόσες στιγμές πραγματικά ανεκτίμητες!

 

“Με συγκίνησε αφάνταστα το γεγονός ότι έως και το τελευταίο λεπτό της Ευχής της και παρόλη την κούραση δύο ημερών, η Ελένη ήθελε να συνεχίσει να μοιράζει δώρα και αγάπη! Ακόμα και όταν είχαν φύγει όλα τα παιδιά, βγήκε έξω με τα ζαχαρωτά που είχαν περισσέψει στα χέρια, για να τα χαρίσει σε περαστικούς. Σε ευχαριστούμε Ελένη για το πιο όμορφο μάθημα  ανιδιοτέλειας που μας έδωσες…” Μαρία, Εθελόντρια.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς:

Για την υιοθεσία της Ευχής τις εταιρείες : Πλαίσιο, Alpha Bank , Γιώτης.

Για τις χορηγίες σε είδος τις εταιρείες : Mattel, Disney, AΒ,Τasty, Aθηναϊκή Ζυθοποιία, ION, Vitex, Λάβδας, Τοπάλης , Χατζηγιαννάκης, Λιανός Εποχιακά, Μortino, My season, On season, Avis, Angelis Films, Bizzare stickers, As Company, EΒΓΑ, Fresh ,Ks catering, Ksigns , Edmea Karra, Intranlink , The Party heroes, Euro In, Trelozouzounia.

 

 

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.670 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!   

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας:
Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, 16675, Γλυφάδα

Τηλ. 210-9637660 & 7, marketing@makeawish.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue