Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ταξιδεύει στην Άνδρο για την εκπλήρωση της ευχής ενός μικρού Survivor

Το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ταξιδεύει στην Άνδρο για την εκπλήρωση της ευχής ενός μικρού Survivor

7 από τους παίκτες και των 2 “Survivor” ενώνονται για ένα ξεχωριστό παιδί!

ΑΘΗΝΑ (17 Σεπτεμβρίου 2018) – Την εμπειρία του παιχνιδιού μαζί με τους συμμαθητές του και τους αγαπημένους του παίκτες από τα Survivor 2017 και 2018 θα ζήσει ο Ιωάννης , 9 ετών, που πάσχει από Μυελοδυσπλαστικό Σύνδρομο.

Οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Σάρα Εσκενάζυ, Ειρήνη Κολιδά και Μελίνα Μεταξά, ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και αποδέχτηκαν την «πρόκληση» του Ιωάννη.

Έτσι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα επιστρέψουν στο στίβο μάχης, αυτήν τη φορά όμως στην παραλία του Αγίου Πέτρου στην Άνδρο, τον τόπο καταγωγής και διαμονής του Ιωάννη, όπου θα στηθεί μια τεράστια πίστα αγωνισμάτων βασισμένη στις επιθυμίες του παιδιού.

Συντονιστής των αγωνισμάτων θα είναι ο κ.Κώστας Καστραντάς, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου.

Η κ. Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανέφερε: «Είναι ύψιστη τιμή για οποιονδήποτε να αποτελεί την πιο βαθιά επιθυμία ενός παιδιού, ενός παιδιού που μπορούσε να ευχηθεί τα πάντα και όμως το μόνο που θέλει είναι να γνωρίσει από κοντά συγκεκριμένους ανθρώπους. Οι παίκτες του Survivor αυτό το αντιλαμβάνονται και όπως και στο παρελθόν, συμμαχούν με τον Οργανισμό μας για να προσφέρουν το όνειρο σε ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του. Είμαστε ευγνώμονες και νιώθουμε τυχεροί που αυτοί οι χαρισματικοί μαχητές θα σφίξουν στην αγκαλιά τους έναν άλλον τόσο ξεχωριστό μικρό μαχητή!»

Κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής, που βγαίνει αληθινή!

Βοηθήστε μας να εκπληρώσουμε περισσότερες ευχές σαν του Ιωάννη! Στείλτε με SMS τη λέξη WISH στο 19808 για να φέρετε ένα παιδί που αντιμετωπίζει μία πολύ σοβαρή ασθένεια πιο κοντά στο δικό του όνειρο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue