Η πανέμορφη makeup artist Anita Brand μας προτείνει τα αγαπημένα της ροζ

Η Anita Brand γεννήθηκε στην Ουγγαρία και στην ηλικία των 19 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling. Το 2003, μια και οι ευκαιρίες στην Ουγγαρία ήταν περιορισμένες, τα επαγγελματικά της βήματα την οδήγησαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον πασίγνωστο Έλληνα φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο. Ο έρωτας που γεννήθηκε ανάμεσά τους ήταν κεραυνοβόλος.

Η Anita όμως, εξαιτίας μιας μόλυνσης στο πρόσωπο που την ταλαιπώρησε αρκετά, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το modeling. Όσα χρόνια εργάσθηκε ως μοντέλο, είχε την ευκαιρία να παρατηρήσει τις τεχνικές των καλύτερων makeup artists και να εμπλουτίσει τις γνώσεις της, γνώσεις που φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην πορεία, όταν πια αποφάσισε να μείνει πίσω από τις κάμερες, να πάρει τα μαγικά πινέλα της και να αρχίσει να δημιουργεί με καμβά το πρόσωπο…

Ο δεκαπεντάχρονος δεσμός της Anita με τον Χάρη Χριστόπουλο τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2018 και συγκεκριμένα στον Αγ. Νικόλα της Λευκάδας. Το νυφικό των ονείρων της σχεδίασε η Βάσια Τζοτζοπούλου και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ήταν πραγματικά ονειρικό.

Τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια η Anita Brand έχει δουλέψει σαν makeup artist σε πολλά περιοδικά μόδας αλλά και στην τηλεόραση. Αυτή τη στιγμή θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες στον κλάδο της μια και την ακολουθούν 40.000 followers στο Instagramκαι τα προϊόντα μακιγιάζ που προτείνει στα liveτης γίνονται αμέσως ανάρπαστα.

Στο video που ακολουθεί, η πανέμορφη makeup artist μας προτείνει τα αγαπημένα της ροζ. Την Anita θα βρείτε στο Instagram στο Anita Brand Makeup & Hair (@anabrand) αλλά και στο Facebook στο bridal makeup and hair styling/

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue