Μαλλιά: 5 τέλεια hairstyles για πολυάσχολες μαμάδες!

Γίνατε πρόσφατα μαμά και αποφασίσατε να κόψετε τα μαλλιά σας; Το ξέρω. Πλέον είστε πολυάσχολες μαμάδες και ειδικά αν είστε και εργαζόμενες σίγουρα δεν έχετε χρόνο να αφιερώσετε στο styling και την περιποίηση των μαλλιών σας! Οπότε ποια είναι η λύση; Να κόψετε τα μαλλιά σας πιο κοντά!

Γράφει η Αθηνά Γκαντήραγα

 • Το κοντό μαλλί είναι πιο πρακτικό!
 • Λούζεσαι πιο εύκολα.
 • Φορμάρεται πιο εύκολα.
 • Πιάνεται πιο εύκολα.
 • Δε στα τραβάει το μωρό.
 • Δε ζεσταίνεσαι.
 • Είναι εξαιρετικά βολικό και θηλυκό αν έχει ωραία γραμμή.

Γι’ αυτό λοιπόν οι experts από τα ikonomakis κομμωτήρια σας δίνουν συμβουλές και σας παρουσιάζουν τον τρόπο για το πώς θα πετύχετε το τέλειο μαμαδο-χτένισμα που θα είναι και sexy!

 1. Σε γενικές γραμμές τα ασύμετρα lob και bob είναι ιδανικά για τέτοιες περιπτώσεις. Το μόνο που θα χρειαστείτε για το styling είναι μια καλή πρέσα για να μπορείτε να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε σε λίγα μόνο λεπτά και μερικά προϊόντα styling ανάλογα με το πόσο δυνατό κράτημα θέλετε να έχει το χτένισμά σας!
 2. Γυρίζετε ανάποδα το κεφάλι σας και στεγνώνετε τα μαλλιά για να αποκτήσουν όγκο στις ρίζες!
 3. Αν παρόλα αυτά, προτιμάτε να έχετε flat χτένισμα τα στεγνώνετε με φορά προς τα κάτω με τη βοήθεια μιαςβούρτσας με κεραμική επίστρωση για να αποφύγετε το φριζάρισμα των μαλλιών. Αν στόχος είναι ένα απλό φορμάρισμα με 2-3 καλές βουρτσιές θα είστε έτοιμες!
 4. Kαι μια πιο ανάλαφη version: Για επιμελώς ατημέλητο look, δοκιμάστε  wavy hair. Θα χρειαστείτε έναν αφρό, ή ακόμακαλύτερα ένα σπρέι θαλασσινού νερού και ένα σεσουάρ μπορείτε εύκολα να πετύχετε τα παρακάτω αποτελέσματα σε πιο wavy version.

Επίσης, Για τις μαμάδες που λατρεύουν το κοντό εννοείται το pixie cut παραμένει στη μόδα και είναι ultra stylish απλά εμείς εδώ επιλέξαμε τα χτενίσματα που είναι πιο πολυμορφικά και μπορείτε ακόμα και να πιάσετε τα μαλλιά σας στις περιπτώσεις που βιάζεστε πολύ!

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 09 mam hair cut 1

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 09 %CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%82 %CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1 4

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 09 %CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%82 %CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1 3

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 09 %CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%82 %CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1 2

 

news.ikonomakis.gr wp content uploads 2016 09 %CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%82 %CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue