Ένας Ελληνικός φούρνος στην καρδιά του Manhattan

Ελληνικός φούρνος στο Manhattan

Τα πάντα μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος, αν είναι έξυπνος, καλλιεργημένος και δουλευταράς. Αν αυτά τα προσόντα τα τοποθετήσεις μάλιστα σε Έλληνα… τότε μεγαλουργεί. Γιατί ο Έλληνας όταν δεν είναι τεμπέλης και ξερόλας διαπρέπει παντού- σε κάθε τομέα.

Fournos Theophilos λέγεται το μαγαζί και είναι ιδέα του Γιώργου Κορρέ (ναι, των γνωστών υπέροχων καλλυντικών), ο οποίος το πραγματοποίησε με τον Νικόλα Πασχαλάκη. Oι New York Times, το νεοϋορκέζικο eater.com και αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ έχουν υποδεχθεί ήδη τον «Θεόφιλο» γράφοντας πολύ ένθερμα σχόλια.

Η ιδέα λοιπόν, ήταν να ανοίξει ένας κομψός, παραδοσιακός ελληνικός φούρνος και εστιατόριο και μπακάλικο, στο κέντρο του Manhattan – κυριολεκτικά – μια και βρίσκεται στους 45 δρόμους μεταξύ της 5ης και της 6ης λεωφόρου.

Οι πανέξυπνοι και καλόγουστοι Έλληνες σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα γαστρονομικό προορισμό που υμνεί τον πλούσιο πολιτισμό, την ιστορία και τις παραδόσεις της Ελλάδας μέσω των Ελληνικών προϊόντων και της κουζίνας. Το μενού του Fournos Theophilos που όπως ήδη σας είπα είναι και εστιατόριο και μπακάλικο, έχουν επιμεληθεί οι….

H ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue