Η Συλλογή Γυαλιών MARC JACOBS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 Εκφράζει Έντονα Την Δημιουργικότητα

Η συλλογή γυαλιών MARC JACOBS άνοιξη/καλοκαίρι 2019 εκφράζει έντονα την δημιουργικότητα του οίκου μόδας τρεις κατηγορίες εκλεπτυσμένων προϊόντων ξεχωρίζουν στην συλλογή της σεζόν: sporty, metal 2.0., και glossy, ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στο κομμάτι των ανδρικών γυαλιών.

sporty:

μια νέα αθλητική διάθεση χαρακτηρίζει αυτά τα καινούργια μοντέλα. Το λογότυπο, σε ανάγλυφο καουτσούκ, προσφέρει στην συλλογή μια νέα εμφάνιση αλλά και την ρετρό αίσθηση της δεκαετίας του ’90.

Διαθέσιμα σε δύο εκδοχές unisex/ανδρικής επίπεδης μάσκας και μία γυναικεία φόρμα «μάτι της γάτας», τα γυαλιά αυτά ξεχωρίζουν για τους βραχίονες από καουτσούκ σε αντίθεση δύο χρωμάτων, αποτέλεσμα της μεθόδου διπλής έγχυσης. Κάθε μοντέλο διαθέτει πλαστικό μπροστινό τμήμα σε αντίθεση, έντονα χρώματα, αθλητικού ύφους γραμμές και το νέο λογότυπο marc Jacobs. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue