Μας παρακολουθούν…. (Ένα πολιτικό θρίλερ)

Μας παρακολουθούν…. (Ένα πολιτικό θρίλερ)

 

Εδώ είναι όλη η ιστορία του Edward Snowden υψηλόβαθμου στελέχους της CIA και της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα χιλιάδες απόρρητα έγγραφα που αποκάλυπταν τις μεθόδους παρακολούθησης των πάντων από την αμερικανική κυβέρνηση.

Μόλις ο άνθρωπος κατάλαβε πόσο αυτάρεσκοι και αλαζόνες είναι όλοι αυτοί που κυβερνούν τον πλανήτη, δεν άντεξε και τα έβγαλε όλα στην φάρα. Από τότε βέβαια η ζωή του έχει γίνει «κόλαση», αλλά απ’ ότι δείχνει, δεν τον νοιάζει. Έκανε αυτό που πίστευε και έχει την συνείδηση του ήσυχη. Και βέβαια τώρα είναι επικηρυγμένος και κρύβεται.

 snowdenmovie

Ο Oliver Stone έχοντας στα χέρια του μια πολύ «καυτή» ιστορία, έφτιαξε μια αρκετά εύπεπτη ταινία, είπε μερικά πράγματα αλλά δεν το πήγε το μαχαίρι στο κόκαλο. Επέμεινε πολύ στην ερωτική ιστορία και στα παιδικά χρόνια του ήρωα, άγνωστο το γιατί. Κάποτε ο Stone ήταν προκλητικός και αιχμηρός, αλλά σ’ αυτήν την ταινία μπορείς να τον πεις και γλυκανάλατο. Ένας φίλος διαφωνεί και μου λέει ότι είναι ένα αριστουργηματικό έργο, ακριβώς, γιατί…

 

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue