Μάσκα Για Κωφούς Και Βαρήκοους Συνανθρώπους Μας Από Την Σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη

Σε έναν κόσμο όπου όλο ένα αλλάζει κανείς δεν μπορεί να μένει ακίνητος. Έτσι και η Ελληνίδα σχεδιάστρια με απόλυτο σεβασμό και αγάπη, μετά από ένα request που δέχθηκε από μια φίλη του γιού της, σχεδίασε και έβγαλε σε παραγωγή, από τις 9 Μαΐου, υφασμάτινη μάσκα με διαφάνεια που επιτρέπει την χειλεανάγνωση.

Η ανάγκη της σχεδιάστριας να συνεισφέρει με την τεχνογνωσία της σε αυτήν την αναγκαία μορφή μάσκας αγκαλιάστηκε με πολύ αγάπη. Με στραμμένο το βλέμμα προς την κοινωνία αλλά και σε όλους τους συνανθρώπους μας και με πολύ δουλειά ώστε να τελειοποιηθεί το μοντέλο της μάσκας , η Όλγα Καραβερβέρη κατάφερε να παράξει και να καλύψει αυτήν την ανάγκη.

Για έναν καλύτερο κόσμο με πολύ αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue