Το “Masterpiece Project” είναι γυναικεία υπόθεση!

Μοναδικά κομμάτια από απαλό viscose, γάζα ή λινό, περίτεχνα δουλεμένα με τρέσσες συλλεκτικές ή δαντέλες. Δωρικού ύφους που ακολουθούν τις κινήσεις του γυναικείου σώματος, δίνοντας του την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεται.
To Sessile – The female side of life βλέπει την γυναίκα σαν καμβά που πρέπει αναδεικνύοντας τα μανοδικά στοιχεία της κάθε μίας να εξελιχτεί σε μία “αριστουργηματική” παρουσία.
Η “masterpiece collection” φοριέται τόσο στην πόλη, όσο και στις διακοπές μας.
Ας μην ξεχνάμε πως για πολλούς από εμάς το “Resort” των διακοπών μας γίνεται ή ίδια η πόλη όταν οι άλλοι λείπουν.
Με αυτό το σκεπτικό , τα ρούχα φωτογραφήθηκαν στο Κέντρο της Αθήνας, σε έναν υπέροχο χώρο το Athens Status Suites στο Status Point of View μια ζεστή Κυριακή του Ιουλίου που όλοι αναζητούσαν καταφύγιο στις παραλίες.
Το Team , η Ναταλί Ρίζου και οι μοναδικές δημιουργίες I Love Glam by Anastasia Gkouva έκαναν για λίγες ώρες το κέντρο να μοιάζει λίγο με “νησί”.

Styling Mary Karatsioli Clicks Dimitris Kafetzis

Special thanks to Yiannis Petroulias Jenny Oikonomou Rizou 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue