Μαθήματα καλοκαιρινού styling από τη Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας


10 Αυγ 2017

Η ισπανική βασιλική οικογένεια αυτή τη στιγμή παραθερίζει στην Πάλμα, Μαγιόρκα, όπου η Βασίλισσα Letizia συνεχίζει να επιδεικνύει αβίαστα τα φόντα του καλοκαιρινού στυλ.

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου όπου πολλές δημόσιες φιγούρες πιάνονται «αδιάβαστες» όταν βρίσκονται σε κατάσταση διακοπών – όπως ο David Cameron στο Φεστιβάλ Wilderness και η Theresa May στις Ελβετικές Άλπεις – η Βασίλισσα Letizia έκανε τους σωστούς συνδυασμούς ώστε να είναι ετοιμοπόλεμη για την ισπανική ζέστη.

Το μοτίβο της γκαρνταρόμπας της ήταν απλό: ένα λευκό λινό φόρεμα, διακοσμημένα flat σανδάλια και μια ψάθινη τσάντα. Το φόρεμα AdolfoDominguez σε στυλ δεκαετίας του εξήντα είχε συμμετρικές πινελιές – τόσο όσο για να προσθέσει ενδιαφέρον, αλλά όχι υπερβολικά πολύπλοκο το κλασικό λευκό βαμβακερό. Οι χάντρες στα λουράκια των σανδαλιών τραβούσαν το βλέμμα κάτω στα πόδια, ενώ το ψάθινο (όπως το φρέσκο λευκό φόρεμα, ένα άλλο αιώνιο καλοκαιρινό hit) πρόσθετε αντίθεση.

405

Η αρμονική οικογενειακή εικόνα – ο Βασιλιάς Φίλιππος ο Έκτος, επίσης, εξέφρασε την αρεσκεία του υπέρ ενός λινού πουκάμισου – ακολουθώντας το σύνολο των επίσημων πορτρέτων που είχε τραβήξει η οικογένεια στους ισπανικούς κήπους Marivent Palace την περασμένη εβδομάδα. Οι τέσσερίς τους φορούσαν μια «συντονισμένη» παλέτα από χαλαρά μπλε και άσπρα που ήταν εποχιακά κατάλληλα, χωρίς όμως να το έχουν κάνει συνειδητά. Οι βασιλείς θα μπορούσαν να εκπληρώνουν επίσημα καθήκοντα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ένα μάθημα για το γιατί, κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού που μας έχει φέρει τη σπάνια, ανήσυχη μόδα του Love Island κλπ.

Γιώτα Πετσιώτη

405

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue