Είσαστε Έτοιμες Για Τον Γάμο; 10 Μάξι Φορέματα Που Θα Σας Ενθουσιάσουν!

Μπορεί να πέρασε η εποχή του καλοκαιριού, όπου γίνονταν συνέχεια γάμοι, αλλά επειδή συνεχίζονται ακόμη, σίγουρα θα θέλεις να πας με κάποιο φόρεμα ωραίο και εντυπωσιακό. Το φόρεμα σίγουρα θα πρέπει να είναι κομψό, να σε κολακεύει και επίσης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να “κλέψεις” την “παράσταση” από την νύφη, αφού είναι η δική της μέρα. Οπότε το λευκό σαν χρώμα, σίγουρα το ξεχνάμε!

Επίσης δεν χρειάζεται να αγοράσεις ένα τόσο εξεζητημένο φόρεμα, που θα είναι μόνο για γάμο. Καλύτερα να επενδύσεις σε κάτι που θα το φορέσεις άνετα και σε άλλες περιστάσεις, όπως για παράδειγμα σε ένα δείπνο σε εστιατόριο. Μαζί με την επιλογή του φορέματος, πρόσεξε το χρώμα που θα διαλέξεις, να σου ταιριάζει και δώσε έμφαση στο make up,ώστε να ταιριάζει με το φόρεμα και το χτένισμα που θα κάνεις. Ούτε εδώ χρειάζονται υπερβολές, εκτός αν είσαι η κουμπάρα, όπου μια λίγο πιο grande εμφάνιση είναι απαραίτητη.

Από αξεσουάρ μπορείς να επενδύσεις σε χρυσά ή ασημένια κοσμήματα, που ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και είναι διαχρονικά κλασσικές επιλογές. Τέλος για παπούτσια θα σου πρότεινα ακόμη λόγω εποχής πέδιλα μαύρα ή mules, αλλά και οι αγαπημένες γόβες σε αποχρώσεις μαύρο ή nude ή μπορντό, πιστεύω θα είναι τέλειες για την περίσταση! 

Μάξι φορέματα από H&M

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue