Με «άρωμα» Μικρολίμανο

Με καλοκαιρινό Σπαγγάτο sold out «άρωμα» στο Μικρολίμανο

Το καλοκαίρι μπορεί να έχει ξεκινήσει με μέτρα και αντισηπτικά αλλά τα καλύτερα γίνονται όταν καταφέρεις να τα δέσεις με Σπάγγο.

Και ο Σπάγγος στο Μικρολίμανο υποδέχτηκε το καλοκαίρι με ένα σχήμα έκπληξη για όλα τα βράδια του καλοκαιριού αλλά και εκπλήξεις πολλές για τα Σάββατα αφού θα φιλοξενήσει ονόματα όπως ο Γιάννης Μπαρμπαρής ο Χάρης Κωστόπουλος και άλλους ανεβάζοντας το θερμόμετρο της διασκέδασης αλλά και του ποιοτικού και καλού φαγητού αφού έχει τα καλύτερα πιάτα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο κάθε χρόνο να περνούν όλα τα ονόματα της μουσικής από το Μικρολίμανο, και να επιλέγουν αυτό το μαγαζί.

Ξέρουν ότι περνούν καλά, με την επιχειρηματία Κατερίνα Παπουτσή-Κοροσίδου, να τους υποδέχεται θερμά. Το μουσικό μεζεδοπωλείο «Σπάγγος», έχει όλο πακέτο της διασκέδασης μοναδικές σπεσιαλιτέ δια χειρός του σεφ Στάθη Κοροσίδη, τα καλύτερα live, υπό την μαεστρία του Κώστα Ραπτόπουλου, και φυσικά η μουσική ομάδα του «Σπάγγου», τον Γιάννη Κώστογλου Γιώργος Αλμύρας Ηλίας Αλειφτήρας και Ιωάννα Κορδά που είναι μοναδικοί και καταπληκτικές φωνές. Όλη την εβδομάδα από νωρίς στις 21.00 μας κρατούν συντροφιά σε έναν υπέροχο χώρο με θέα θάλασσα και ελληνική ομορφιά μέσα από την μουσική.

Για τρείς μοναδικές live εμφανίσεις, Σάββατα 20 – 27 Ιουνίου και 4 Ιουλίου ο Χάρης Κωστόπουλος, θα γίνει «ένα» με το καλοκαιρινό σχήμα του «Σπάγγου», και το κέφι θα «χτυπήσει» κόκκινο.
Μια όμορφη Δευτέρα έγιναν παρέα και τα είπαν στο Μικρολίμανο και ο Πέτρος Ίμβριος, ο Δημήτρης Γιώτης ο Αλέξης Νείρος η Βάσια θεοδοσίου αλλά και δημοσιογράφοι που απόλαυσαν μια βραδιά με Σπαγγάτους μεζέδες και θέα θάλασσα !!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue