Με μακιγιάζ ή χωρίς: Το βίντεο των 9 εκατομμυρίων views

«Πώς να απομακρύνετε το πρόσωπό μας» είναι ο τίτλος του βίντεο που έφτιαξε μια γυναίκα από τη Νότια Κορέα και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 9 εκατομμύρια views στο YouTube. Στο viral video, η γυναίκα απομακρύνοντας απλά το μακιγιάζ της από το μισό της πρόσωπο, έδειξε πως το μακιγιάζ μπορεί να μας μεταμορφώσει δραστικά.
 
Με smokey eye look, πορσελάνινη επιδερμίδα και άψογα φρύδια, η γυναίκα έμοιαζε πολύ γοητευτική, ενώ παίρνοντας ένα βαμβάκι και απομακρύνοντας το μακιγιάζ της έδειξε ότι στην πραγματικότητα είχε πολύ μικρότερα μάτια, πιο λεπτά φρύδια και πιο σκούρα επιδερμίδα. Δείτε την εντυπωσιακή διαφορά του πριν και του μετά το μακιγιάζ!
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue