Με Τις “Ευλογίες” Του Καναδά Η Μετάβαση των Meghan & Harry

​Ο Justin Trudeau (Πρωθυπουργός του Καναδά) συμφώνησε πως η χώρα και οι φορολογούμενοι πολίτες θα πρέπει να συμβάλλουν στον “λογαριασμό” για την προστασία της τέως πριγκιπικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της διαμονής τους εκεί. Επίσης, διαβεβαίωσε τη Βασίλισσα Ελισάβετ ότι θα είναι απόλυτα ασφαλείς στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 Όπως είναι φυσικό, οι αντιδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και πολλοί αναφέρουν πως αυτό το κόστος μπορεί να έχει αντίκτυπο στον Καναδά. Ο Harry και η Meghan ως μέλη της βασιλικής οικογένειας δικαιούνται 24/7 επιδοτούμενη από τους Καναδούς φορολογούμενους είτε βρίσκονται στο σπίτι τους είτε στο εξωτερικό, ακόμα κι αν κάνουν διακοπές. Το τέως πριγκιπικό ζευγάρι πιστεύει ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να συνεχιστεί, ακόμα κι αν τα συνολικά τους έξοδα αγγίζουν το 1 εκατ. λίρες – ποσό που θα μπορούσε να πολλαπλασιαστεί αν οι διακανονισμοί με τη Βασίλισσα Ελισάβετ δεν πάνε καλά.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του στην Sunday Telegraph, εκπρόσωπος της Καναδικής Ομοσπονδίας Φορολογουμένων ανέφερε μεταξύ άλλων: “Θεώρησα πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν τον όρο “οικονομική ανεξαρτησία”. Μένουν οι λεπτομέρειες να εξετασθούν. Πάντα θα υπάρχει ένα κόστος και ο κόσμος αξίζει λίγη σύνεση. Δε νομίζω ότι είναι λογικό να περιμένουν από εμάς να πληρώσουμε τα πάντα, όπως κάνουμε σε μία βασιλική επίσκεψη.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue