Με το πιο γλυκό βίντεο, η Emme αποκαλεί την Jennifer Lopez «καλύτερη μαμά»

Η κόρη της Jennifer Lopez, Emme την αποκαλεί «καλύτερη μαμά» μέσα από ένα πολύ συγκινητικό βίντεο. Η ηθοποιός/τραγουδίστρια έχει δύο παιδιά την Emme και τον Max, τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony.

Εάν η Jennifer Lope χρειάζεται επιβεβαίωση ότι είναι καλή μαμά, δεν έχει παρά να παρακολουθήσει το βίντεο που έφτιαξε η κόρη της, Emme.

Η Lopez έλαβε ένα αξιολάτρευτο μήνυμα από την12χρονη κόρη της που το είχε ηχογραφήσει κρυφά στο τηλέφωνο της.

Η ηθοποιός/τραγουδίστρια συγκινήθηκε τόσο πολύ από το βίντεο που το μοιράστηκε στο Instagram την Παρασκευή για να γιορτάσει την Εθνική Ημέρα της Κόρης (National Daughters Day)

Στο βίντεο, η Emme λέει: “Γεια σου μαμά! Θέλω απλώς να σε ενημερώσω ότι είσαι η καλύτερη μαμά. Στην πραγματικότητα, είσαι εκεί πάντα. Είσαι η καλύτερη μαμά σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν μπορούσα να ζητήσω καλύτερη. Μου λείπεις πραγματικά και σε αγαπώ.”

Η Emme συνεχίζει: “Λοιπόν, θέλω να το φτιάξω προτού έρθεις γιατί υποτίθεται ότι είναι έκπληξη. Αλλά ναι, σε αγαπώ πραγματικά και είσαι η καλύτερη μαμά σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν ξέρω εαν θα έκανα κάτι καλά χωρίς εσένα, τεχνικά τίποτα. Σ’ αγαπώ πολύ”

Στο τέλος του μηνύματος, η Emme είπε στη Jennifer ότι μπορεί να παρακολουθεί το βίντεο κάθε φορά που θα νιώθει «λυπημένη» ή της λείπει.

Στη συνέχεια, το πολυ-ταλαντούχο αστέρι μοιράστηκε το βίντεο στα social και το έγραψε: “Happy #nationaldaughterday σε αυτήν την μικρή καρύδα … είσαι ο ήλιος μου και ολόκληρη η καρδιά μου.”

«Το να είμαι μαμά είναι η μεγαλύτερη χαρά και ευτυχία μου… η μεγαλύτερη πρόκληση και ο μεγαλύτερος θρίαμβός μου».

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue